Hae
My Project Is Me

Vihdoinkin kotona

Moikka,Kuten otsikkokin jo kertoo, kotona ollaan. Ennen kuin palataan ihan tavanomaiseen arkeen ja blogin alkuperäistarkoituksen pariin, niin kerrataan vielä hieman Heinolan matkaa.

Kerimäeltä matkasin perjantaina Heinolaan, josta siis lauantai-iltana palasin takaisin koti-Vantaalle. Käveltyä tuli paljon paitsi lenkkeillen niin myös muutoin. Kuten aiemminkin olen todennut, niin jokaisen suomalaisen velvollisuus on viettää aikaa ulkona jos aurinko vain sattuu paistamaan. Ja sehän paistoi!

Oma matkanihan sijoittui Juhannuksesi ja kuten kaikissa kaupungeissa (myös siis Heinolan kokoisissa), kadut tyhjenivät kummasti. En kyllä ole ihan varma onko siellä koskaan kauheita ruuhkia ollutkaan. Matkan aikana selvisi myös syy sille miksi pk-seudun ulkopuolella on kiirettä paljon vähemmän – eihän kellossa ole edes viisareita 🙂

Loppuun vielä todellista treenikuvaa lenkkipolun varrelta. Vaikka kuvat eivät ihan todellisuutta kuvastakaan niin aloin kyllä ihan tosissani pohtimaan miten lukuisin eri tavoin luonnossa voikaan treenata. Vaikkei pururataa olisi lähimaillakaan niin erilaisia dippejä ja punnerruksia nyt voi tehdä mitä kantoa tai penkkiä vasten tahansa. tehokas intervalliharjoitus (sekä treeni pakaroille) on juosta mäkeä ylös ja kävellä alas. Saman kait voisi tehdä rappusten avustuksella. Jos yksin ei viitsi, tai kehtaa, niin aina voi ottaa kaverin mukaan.  Yhdessä kaikki on vain niin paljon helpompaa.

8 kommenttia

 1. Someday kirjoitti:

  Mä lueskelin juuri vähän aikaa sitten lehdestä, että jossain pienehkössä kaupungisssa (en nyt kuollaksenikaan muista mikä) oli johonkin ison asuntoalueen viereen nyt tehty viiden kilometrin pururata ja sen yhteyteen treenauspaikka, jossa oli oikein tangot painoineen! Ne vaan oli jotenki pultattu joidenki tankojen väliiin, että niitä ei pystynyt ottamaan pois, mutta lehden mukaan niillä pysty treenaamaan koko kropan lihakset läpi. Mun mielestä aika mahtava idea ja siinä hyvyin kannustetaan liikkumaan niitäkin joilla on liian iso (rahallinen)kynnys mennä kuntosalille! 🙂

  • Jenni kirjoitti:

   Taitaapi olla kyseessä Lapuan kaupunki Etelä-Pohjanmaalla 🙂 Itse en oo ehtinyt tuota kyseistä uutta pururataa vielä tsekkaamaan, vaikka matkaa sinne ei olekaan kuin muutama kilometri, mutta munkin mielestä on tosi hyvä idea yhdistää pururataan ”kuntosali”!

  • jennie kirjoitti:

   Käypä Jenni kokeilemassa ja kerrot sitten meille kaikille!

  • jennie kirjoitti:

   Ja siis pakko todeta että tuo tuollainen on kyllä ihan mahtavan mukava idea kunnalta/kaupungilta. Ihanaa.

 2. Anonymous kirjoitti:

  Kyllä vain Heinolassakin on ruuhkaa kesäisin 🙂 Saanko udella miksi olit Heinolassa ? 😀

  • jennie kirjoitti:

   Kesäkaupunkihan tuo on 🙂 Minulla asuu siellä sukua ja useamman kerran vuodessa tulee tämän vuoksi käytyä sielläkin päin, vaikka nyt täytyy kyllä todeta että viime kerrasta oli venähtänyt lähes vuoden tauko.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Nyt on pakko jättää kommenttia…;) Tässä jokun aikaa taustaillut ja hakenut tsemppiä täältä(kin) omaan projektiini, ja nyt pari viikkoa ollut blogipimennossa mökkeillen ja perheen kesken lomaa viettäen.. Selailin sinä aikana tulleita postauksia, ja hei! Olet käynyt täällä meillä!:) Ja käynyt testaamassa noita mun lenkkipolkuja…;) Alunperin kun tänne löysin, vaikutit jotenkin tutuhkolta, mutta ajattelin törmäilleeni blogiisi joskus aiemminkin.. Mutta ehkä ollaankin sitten törmätty ihan oikeestikin, joskus, jossain..:) Tässä samalla kiitos inspiraatiosta, motivoinnista ja kaikesta selkärangasta jota saan blogiasi seuratessani! 😀 -Ninni-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *