Hae
My Project Is Me

#Toinenkoti

Moi,

Olen alkanut ymmärtää miksi ihmiset merkkaavat salitouhujaan hashtagilla #toinenkoti sillä samanlainen olo minulle itselleni tuli tänään. Taas. Koti on minulle paikka, jossa sinut toivotetaan iloisesti tervetulleeksi. Paikka, jossa tunnet olosi turvalliseksi, viihtyisäksi ja omaksi. Paikka, jonne haluat palata yhä uudelleen.

Paita: Forever (saatu), Housut: HM

Paita: Forever (saatu), Housut: HM

Tällä hetkellä treenaan Vantaalla, Hiekkaharjun Foreverilla ja olen ollut jäsen pian vuoden verran. Sali itsessään ei ole millään lailla erikoinen ja se on itse asiassa melko pieni, vanha ja pimeä. Jonkun mielestä se voisi olla myös ahdas mutta minulle se kelpaa juuri tällaisena. Paikan ehkä parasta antia on aidosti ystävällinen henkilökunta, joka on ehkä se paikan sydän ja sielu sekä samalla suurin syy kodikkuuteen. Henkilökunta tuntee minut nimeltä ja osa saattaa tietää minusta vähän enemmänkin, sillä olen useammin kuin kerran, jäänyt suustani kiinni. Minusta tämä kaikki on jollain tavalla hurjaa, varsinkin kun ajattelee että kuinka suuri määrä asiakkaita tällä(kin) salilla käy. Tunnen olevani ainutlaatuinen, vaikka varmasti en edes ole.

Toppi: Energetics, Housut: HM

Toppi: Energetics, Housut: HM

Nautin oikeasti paitsi itse treenaamisesta myös paikasta, jossa treenaan. Ehkä ahtauden ja huonon valotuksen vuoksi se ei ole paras mahdollinen kuvauspaikka ja kanssatreenaajat varmasti tietävät jo (vaikka toisin itse kuvittelen) että tuo on se selfie-tyttö. Yritän kyllä ajoittaa kuvaamiseni ajankohtiin, jolloin ympärillä olisi mahdollisimman vähän porukkaa vaikka samat henkilöt ne kanssani melkein joka ilta treenaavatkin eivätkä varmaan enää muutaman kerran jälkeen ihmettelisi touhujani.

Forever Hiekkaharju

Paita: Gazoz (saatu), Housut: Gazoz (saatu)

Mietin itse asiassa pitkään mainitsenko tässä yhteydessä lainkaan salia nimeltä mutta tein sen kuitenkin. Kukaan ei ole minua pyytänyt kirjoittamaan tätä tekstiä mutta itse asiakaspalvelussa pitkään työskelleenä haluan antaa julkisesti hyvää palautetta kun sille on paikkansa.

 

4 kommenttia

  1. Eikku kirjoitti:

    Oon käynyt nyt loppukesällä ja syksyllä mun miehen kanssa tuolla pelaamassa kössiä ja oon samaa mieltä asiakaspalvelusta. Tosi ystävällisiä, iloisia ja sellaisia läsnäolevan oloisia tyyppejä. Ei olisi varmaan hommattu kymppikorttia sinne, jos palvelu olisi ollut välinpitämätöntä tai nuivaa, se merkkaa tosi paljon.

  2. teezy kirjoitti:

    Sama sali ja samaa mieltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.