Hae
My Project Is Me

Tuliko lomakiloja?

Loma-aikana tulee herkästi poikettua rutiineista ja tuliaisina saattaa olla muutama ylimääräinen lomakilo. Vaan arvaatteko mitä, minun mielestä se on enemmän kuin ok. Jokaiselle (tai ainakin suurimmalle osalle) lämpimät päivät ja rennot kesäillat tekevät ihan hyvää. Toki, ne eivät missään nimessä ole edellytys onnistuneelle lomalle mutta melko usein rennompi syöminen ja loma-ajat vain osuvat yksiin.

Vaikka olenkin ollut koko kesän kotona lasten kanssa, en ole suhtautunut ajatukseen lomana. Toki te lukijat, joilla on lapsi tai jopa lapsia, ymmärtävät myös mitä tarkoitan, kun sanon ettei tätä ehkä voi ihan silkkana lomana pitääkään, vaikka päivät, ja etenkin seura, nautinnollisia olisivatkin. Avopuolisoni jäin kuitenkin tällä viikolla kanssamme kotiin ja nyt olen asettanut itseni enemmän lomamoodiin. Loma startattiinkin pienellä Turun matkalla, jossa jo alussa mainitsemani rennompi syöminen oli osana matkaa.

tint_2

tinta

tinta_1

Kuten varmaan tiedätte, pyrin tällä hetkellä hieman laihduttamaan eikä yllä olevat kuvat ja tämä tavoite oikein taida käydä yksiin. En kuitenkaan ole tästä millään tavalla pahoillani tai huolissani ja arvaatteko miksi; Koska näitä tilaisuuksia on kohdallani melko harvoin. Kun tätä tekstiä kirjoitan, en vielä tiedä onko painoni pudonnut edelliskerrasta vai ei. Toivoisin toki, että olisi sillä näitä Turun hölläilyjä lukuun ottamatta, olen pysynyt valitsemallani polulla (syö säännöllisesti, juo riittävästi vettä, vältä napostelua). Jos ei ole, ei se mitään sillä tiedän mistä se silloin johtuu.

Tiedostan varsin hyvin myös sen, että pidemmän päälle minun on turha odottaa tuloksia, jos jatkan liian rennolla linjalla. Mitä vähemmäksi kilot, käyvät sitä vaikeampaa niihin on iskeä mutta näin alkutaipaleella pitäisi isompien linjaustenkin (syö säännöllisesti, juo riittävästi vettä, vältä napostelua) tuottaa toivotunlaista tulosta – kunhan toiminta on pitkäjänteistä. Se että tuliko niitä lomakiloja, selviää punnituksen yhteydessä. Ja jos tuli, niin aina on seuraava mahdollisuus korjata tilanne.

Mahtui Turkuun myös tätä, taustalla Turun tuomiokirkko

Edellisiltana Tintå ja seuraavana aamuna tätä. Taustalla Turun tuomiokirkko

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.