Hae
My Project Is Me

Kesäkunto 2015: Etenemisiä

Moi,

Valmennustani 24 Fitness Onlinella on takana ensimmäinen viikko ja mielessäni pyörii vain yksi ajatus: Miten ihmeessä en ole tehnyt tätä jo aiemmin?! En oikeasti voi käsittää miten helppoa tämä on ollut tai vastaavasti miten se on muka ollut niin vaikeaa aiemmin. Koska tavoitteenani on puhtaasti painonpudotus, niin myös ruokavalio on sen mukainen. En siis voi kehuskella täällä syöväni 3000kcal vuorokaudessa ja dieettaavani mutta kaikesta huolimatta nälkä ei ole ensimmäisellä viikolla vaivannut.

IMG_3086

IMG_3121

IMG_3125

Nälän lisäksi olen välttynyt tavattomilta mieliteoilta, joista pahimmat osuivat tiistaille ja perjantaille. Analysoin hieman tilanteita jälkikäteen ja totesin molemmissa tilanteissa että herkkuhimon laukaisi työstressi/työketutus. Aloin miettiä omaa herkuttelusyömistäni, joka pitkälti on tunnepohjainen, laajemmalti ja totesin että ärtyneisyys on yksi iso laukaiseva tekijä. Muitakin mässäilyyn johtavia tunnetiloja toki on olemassa mutta tämä on ehkä yksi suurimmista. Nyt kun olen tunnistanut tilanteen, voin alkaa suunnitella tapaa selviytyä siitä jollain muulla tavalla kuin avaamalla suklaarasian, joita työpaikan kaapeista kuitenkin löytyy.

 

Treenit, neljät viikossa, ovat sujuneet ihan mukavasti vaikka hieman aamukankeutta huomaankin kropassa kello 5.30 vielä olevan. Aiemmin mainitsemani laihduttajan treeni sujui sinällään helposti koska senkuin aloit tekemään niin se eteni . Nyt kysytään myös tahdonvoimaa kun kyseessä on perinteisempi punttiohjelma ja viimeiset toistot kysyvät kovaa kanttia jos mielii kehittyä. Laaditun treeniohjelman lisäksi kävin kahdesti kävelylenkillä koska jotenkin koin kaipaavani sitä.

IMG_2765

IMG_3163

Ja kun liikkuu sekä syö vähemmän kuin kuluttaa niin kyllähän se painokin on lähtenyt alaspäin putoamaan. Alkupunnitukseen (66,3kg) on tullut eroa -1,9kg eli vaaka näyttää nyt 64,4kg. Pudotus on tapahtunut siis kahdessa viikossa sillä päätin ryhdistäytyä jo 16.3 vaikka valmennus alkoikin vasta viikkoa myöhemmin. Alussa ovat tietenkin lähteneet ylimääräiset nesteet ja ensi viikolla katsotaan sitten miten paino alkaa oikeasti putoamaan dieetin edetessä. Tässä vaiheessa en voi olla muuta kuin tyytyväinen.

9 kommenttia

 1. Pilvi kirjoitti:

  Jee! Hyvä Jenni! Inspiroivat ruokakuvat. Pakkaatko yleensä ruokaa töihin mukaan? Tarvisin vähän vinkkejä ja vaihtelevuutta, en jaksa miljoonaa eri rasiaa ja alkaa ideat loppua kesken… Kokkaan myös vaan itelleni niin sama ruoka päivästä toiseen kyllästyttää!

  • jennie kirjoitti:

   Pakaan aina eväät mukaan. Kahdella kädellä voidaan laskea kohta seitsemän vuoden aikana kertyneet päivät, jolloin eväitä ei ollut mukana.

 2. Tuulia kirjoitti:

  Mielenkiintoista kuulla tästä uudesta projektistasi ja sen etenemisestä!

  Et tietysti saa paljastaa tarkkoja dieettiohjeita, mutta mitkä ovat (esim. makrotasolla tarkasteltuina tai muuten isoina linjoina) ne isoimmat, joiden luulet auttaneen tässä ruokavaliossa pitämään nälkää poissa ja olon pääosin tyydyttyneenä?

  • jennie kirjoitti:

   Luulen että omalla kohdalla ensimmäisenä vararavinnon määrä 😀 Toisekseen on aterioinnin tiheys, ruokailukertoja on nimittäin yksi enemmän kuin BC:ssä.

 3. lentsu kirjoitti:

  Miten hoidat ruokailut suhteessa aamutreeniin? Treenaan itse myös aamulla ja ihan tyhjällä vatsalla ei voi lähetä, mutta kovin paljonkaan ei voi syödä, nini kiinnostaa muiden ratkaisut tähän.

  • jennie kirjoitti:

   Mulla on valmennuksen myötä tullut pieni nopeista hiilareista ja herasta. Menee suoraan hyötykäyttöön eikä kauaa eikä valmistaminen kestä kuin minuutin (ja syöminen toisen). Varsinainen aamupala odottaa treenin jälkeen.

 4. Outi Karita kirjoitti:

  Hieno startti, hyvää jatkoa myös prokkikselle. Ruuat näyttää hyvältä ja nuo housutkin on ihan sika mageet! 🙂

  http://outikarita.fitfashion.fi

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos Outi Karita 🙂 Olet kyllä ihana kun ehdit käydä oman blogin päivitysten lisäksi lukemassa ja kommentoimassa meidän muidenkin tekemisiä. Pitäisi itse pyrkiä samaan – lähinnä sen kommntoinnin suhteen <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.