Hae
My Project Is Me

Laihduin ilman liikuntaa

Vaikka muulta tuntuu niin uskottava se on, olen keventynyt sitten viime kertaisen vaa’alla käynnin. Painoa putosi -600g ja uusi viikko alkaa lukemalla 69,0kg. Painonpudotus ei ole ollut minulla varsinaisesti viime viikolla tavoitteena mutta niin siinä kuitenkin kävi.

 

Treenikertoja pyöreät nolla

Jos seuraat minua Instagramissa niin huomasitkin ehkä että olen nyt jo neljättä viikkoa flunssassa. Olen viikko viikolta keventänyt treenikuormaa olotilan mukaan ja  viime viikolla treenasin pyöreät nolla kertaa. Toivoin että treenaamattomuus olisi tuonut mukanaan paremman olon mutta niin ei valitettavasti käynyt. Kuumetta ei tosiaan ole ollut vaikka olen sen melkeinpä salaa toivonut nousevan ja vieden pöpöt mennessään. Kuume pakottaisi myös jäämään kotiin lepäämään, mitä nyt semikuntoisena en ole siis tehnyt vaan käynyt töissä ihan normaalisti.

Ruokalautasella

Sairastaessa tulee pääosin syötyä sitä, mikä nyt sattuu maistumaaan. Samat tuntemukset on ollut minullakin mutta kun kodista ei löydy kuin tavanomaisia ruoka-aineksia, on ollut helppo pysyä tavanomaisissa ruoissa. Kyllä, myönnän että esimerkiksi mieleni olisi tehnyt korvata jotkin ateriointikerrat puhtaasti voileivällä, ja varmaan niin olen joinakin kertoina tehnyt. Viikonloppuna hain myös lasten kanssa irttareita eli mitään nipottamista viikkoni ei ole ollut. Tämän vastapainona ruokaympyrä koostui päivittäin jo aiemmin valmiiksitehdyistä ruoista, rahkasta marjoineen sekä tuoreista hedelmistä.

Laihtuminen ilman liikuntaa

Onnistunut laihduttaminen ei välttämättä vaadi yhtään liikuntaa.En silti sano, ettäkö se ei kannattaisi mutta välttämätöntä se ei painonpudotuksen kannalta ole. Kuten tosiaan kirjoitin, en viime viikolla liikkunut lainkaan mutta ruokavalion avulla painoni kuitenkin laski.Pääkoppani kuitenkin kaipaa jo treenien pariin. Liikkumattomuus saa oloni tuntumaan vetelältä ja laiskalta, vaikka tiedänkin että se on tällä hetkellä vain omaksi parhaakseni. Ikävintä sairastaessa on itse sairastamisen lisäksi ne nagatiiviset tuntemukset, mitä se ainakin minussa itsessäni saa aikaan. Sairastelun vaikutuksesta mielialaan olenkin kirjoittanut enemmän täällä.

Tämä neljäskin viikko tulee varmasti vietettyä rauhallisesti, omaa olotilaa kuunnellen, ilman liikuntaa. Tällä hetkellä prioriteetti on paranemisessa ja siitä sitten taas oman energisen olon kasvattamisessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.