Hae
My Project Is Me

Päivän annos

Moi,Eikö kerta viikkoon pidä olla ”pakollinen” ruokapostaus?  Olen joskus ennenkin maininnut että nämä päivän annokset taitavat korvata tällaisissa elämäntapaprojektiblogeissa tyyliblogien päivän asut.
Olen palannut juurilleni ja valmistin uunikasviksia ja kanaa.  Tai no broileria.

Kasvikset jäivät hieman ”köyhiksi” sillä kotoa ei löytynyt kuin vain porkkanoita, sipulia, perunaa ja herkkusieniä. Yleensähän olen joukkoon työntänyt vielä kesäkurpitsoita tai paprikoita tai muita juureksia. peruna on harvemmin esiintynyt joukossa mutta tällä kertaa näin.Tämän kanssa luonnollisesti salaattia ja tuo kummallinen valkoinen möhkäle ensimmäisessä kuvassa on tsatsikia, joka jälleen on ruokaympyröissä mukana. Ihan perusruokaa mutta kylläpä se oli pitkästä aikaa herkkua!

6 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Miten maustat noi juurekset?

  • jennie kirjoitti:

   Mitähän niissä tällä kertaa oli, joku yrttisekoitus sekä paprikajauhetta ja valkosipulijauhetta ja tietenkin pieni määrä öljyä.

 2. Maiju kirjoitti:

  nälkä tuli. näyttää niin hyvältä :)♥

 3. Anonymous kirjoitti:

  mitä tsatsikia tuo on ? vai teetkö ite ? 🙂 mä tykkään kanssa tosi paljon!

  • jennie kirjoitti:

   Tämä oli ihan kaupasta ostettua Lindahlsin herkkua. Nyt kun snaoit minullahan on sellainen valmis mausteseos, jonka olin ihan unohtanut, jota olen valmistanut kermaviiliin ja on tullut oikein hyvää vähärasvaisempaa herkkua. Tässä valmisversiossahan on rasvaa yli 10% ja sokeriakin jonkin verran mutta hyvää se on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.