Hae
My Project Is Me

Näin näytät hyvältä treeneissäkin

Moikka,

Moniko klikkasi jutun auki siinä toivossa että löytäisi jonkinlaisen vastauksen siihen miten näyttää paremmalta treeneissä? Entä moniko klikkasi jutun auki ja mietti että mitä ihmettä ja ehkä suivaantuikin hieman?  Minä itse luin tässä jonain päivänä lehdestä artikkelin, joka oli otsikoitu suurinpiirtein samalla tavalla kuin tämä: Miten näyttää ulkoisesti hyvältä treeneissä.

IMG_9814

Facebookissa minua seuraavat saivatkin tästä aiheesta eilen esiannostuksen mutta haluan vielä kerran kysyä että missä vaiheessa ulkonäkö on noussut treeneissä kärkisijoille? Missä vaiheessa treeneihin on pitänyt lähteä näyttämään hyvältä? Olemaan tietyn mallin mukainen? Olemaan täydellisessä tikissä oleva nainen tai mies? Olemaan treenaaja, joka ei huhkiessaan hikoile tai jonka naama ei punoita? Missä vaiheessa treenipaikasta on tullut näyttäytymisareena?

Liikunta ja liikunnasta saatava ilo eivät missään nimessä ole, tai saa olla, näiden täydellisyyksien etuoikeus. Olen kuullut ja lukenut niin monta lannistavaa tarinaa siitä kuinka esimerkiksi salille vatsamakkaroineen menevät vasta-alkajat pyrkivät käymään harjoittelemassa mahdollismman huomaamattomasti. Tai pahimmissa tapauksissa lannistuvat ensimmäisen kerran jälkeen koska ”eivät kuulu joukkoon” ja koko harrastus jää siihen. Tämä on tavattoman surullista ja monella tapaa niin  väärin.

Vaan arvatkaapas mitä, jos joku kysyisi minulta että miten näyttää hyvltä treenatessaan niin minä vastaisin että menemällä sinne treeneihin. Ainoa oikea tapa näyttää hyvältä treeneissä, on tehdä ne treenit!  Tuli sinulle sitten hiki tai ei. Puuskutit ja puhisit tai et. Olit fitnessmallin mitoissa tai et niin näytät satavarmasti hyvältä koska sinä teet sitä mitä treenipaikassa kuuluu tehdäkin: Treenaat.

Ei missään nimessä kaunista, mutta tehokasta

Kauneutta on monenlaista ja tässä se on ehdottomasti tuo positiivisen treenituskan ilme kasvoilla

Vai voitko väittää ettei alla oleva lyhyt vieoklippi sisällä upeita ja esimerkilisä kanssaharrastajia? Video muistuttaa meistä jokaista siitä kuinka liikunta ja liikunnan ilo eivä ole koskaan kiinni koosta tai mistään muustakaan vastaavasta turhanpäiväisyydestä.

https://www.youtube.com/watch?v=aN7lt0CYwHg

 

Näillä ajatuksilla toivotan jokaiselle mukavaa viikonloppua ja ennenkaikkea hyviä treenejä!

8 kommenttia

 1. saana kirjoitti:

  Ihan mahtavaa tekstiä! Ja sun blogi on kyllä ehdottomasti tän fitfashionin parhaimmistoa 🙂 kiitos!

 2. Sanna kirjoitti:

  Kiitos tästä! ♥ Puoli vuotta olen salilla nyt mahamakkaroineni käynyt ja alussa mua hävettti hirveesti… Ku tuntu, et siellä pyöri vaan pikkupikku misukoita! Enää ei hävetä! Mie oon mikä oon ja tykkään reenata! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   No nimenomaan, se että menet sinne treeneihin ja teet sitä mitä tykkäät on kaikista parasta! Hyvä sinä!!

 3. eve kirjoitti:

  Olein saleillut säännöllisesti nyt puoli vuotta ja aina ei ole helppo mennä treenaamaan ruuhka-aikoina. Jos ympärillä pyörii pimuja viimeistä huutoa olevissa treenikamoissa ja huolellisessa meikeissä niin ei se helppoa ole olla räjäjtäneen näköinen. Olen lohduttautunut sillä, että minusta ainakin näkee treenin jälkeen mitä siellä salilla on tehty.

  • jennie kirjoitti:

   Joku viisas on joskus kehittänyt jonkinmoisen inspiraatiolauseen siitä kuinka hyvän treenin jälkeen ei vain voi näyttää nätiltä 😉

 4. Essi kirjoitti:

  Hyvä teksti! Täyttä asiaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.