Hae
My Project Is Me

Kauneus alkaa sisältä

Täydellisen heleä iho on jotain, jota toivoisin tavalla tai toisella vielä joskus saavani. Olen kärsinyt aikuisiän aknesta (en bloggaamisen aikana) ja minulla on edelleen taipumusta finneihin. Ikäni puolesta minulla alkaa jo näkyä kasvoissa juonteita ja rakastamallani auringonotolla on varmasti oma osuutensa asian kanssa. Vuosien saatossa jos jonkinmoista ihonhoitosarjaa on tullut kokeiltua mutta todellisuudessahan täydellisen ihonhoito alkaa sisältäpäin.

_1020725_1020679

Monipuolinen, mahdollisimman puhdas ravinto tarjoaa luonnollisesti rakennusaineita täydelliselle iholle. Monipuolinen vitamiinien ja hivenaineiden saanti yhdistettynä erilaisiin antioksidantteihin ja riittävään nesteytykseen pitävät yllä, ja korjannevat, ihon tasapainoa sisältäpäin joten jälleen on yksi hyvä syy syödä monipuolisesti. Moni on huomannut että esimerkiksi maidottomuus tai viljattomuus on saanut ihon hehkumaan ja samaan tapaan muiden herkkyyttä aiheuttavien ruoka-aineiden eliminoiminen toimii. Kaikilla tietenkään ongelmia erilaisten ruoka-aineiden kanssa ei ole, eikä heti kannata syyllistää niitä juotuja maitolasillisia omista iho-ongelmistaan.

Tupakointi, muut päihdeaineet sekä (liiallinen) auringonotto ovat monelle varmasti tuttuja ”kirosanoja” mitä kauniiseen ihoon tulee. Myös väsymys, rasvaton ruokavalio sekä huono ulkoinen ihonhoito aiheuttavat ihoon ikäviä muutoksia ja kuivaa tunnetta. Pahimpina aikoina (esimerikiksi talvella) syväkosteuttavat hoidot ja tehoseerumit ovat päivän pelastus. Eikä tietenkään pidä unohtaa hyvää päivittäistä, ulkoista ihonhoitoa.

IMG_3432

Ulkoisten ihonhoitotuotteiden lisäksi tarjolla on sisäisesti nautittavia tuotteita niin lisäravinteista varsinaisiin juomiin tai ruokiin. Kerta ruokavalion kautta saatu hyvä heleyttää ihoa niin mikseivät lisäravinteetkin? Vai mitä te olette mieltä? Onko kokemuksia?

IMG_3496 IMG_3500

IMG_3446

Voda kollagen Beauty saatu blogin kautta ja ainakin Ruohonjuuren olen nähnyt näitä myyvän

IMG_3447

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.