Hae
My Project Is Me

Jotain uutta ja huomionarvoista

Moikka,

Täällä sairastelu vain valitettavasti jatkuu ja tietysti silloin ulkona on kaikkein aurinkoisinta. Just my luck! Yritän vielä itseäni kotiparannella ja viimeistään perjantaiksi lähden lääkääriin, ellei olo ala selkeästi helpottamaan. Se että minkälaista rohdosta raskaanaoleville määräätään on asia erikseen.

Itselle ei siis mitään uutta ja energiatasot ovat aika nollissa. Sensijaan mikä on uutta niin saan viimein kertoa teillekin mahtavia uutisia blogiini liittyen – lähitulevaisuudessa minun höpinöitäni voi seurata uudesta hyvinvointiin ja terveyteen keskittyvästä nettisivustost Fitfashion.fi Blogin sisältö ei muutu miksikään vaan edelleen tämä on minun projektini yhdessä teidän kaikkien kanssa!

Minun blogini lisäksi Fitfashionin sivuilta tulee löytymään monta itsellekin tuttua ja tärkeää tsemppi- ja treeniblogia, joten jatkossa näiden seuraaminen muuttuu entistä helpommaksi. Uskon että tämä tarjoaa teille lukijoillekin uusia tuttavuuksia ja entistä mukavampia lukuhetkiä treeni-, hyvinvointi ja painonhallinta-aiheisten blogien parissa. Mitä mahtavuutta tämä kaikki saakaan aikaan, en malta odottaa!

Ihan vielä muutos ei ole ajankohtainen mutta jo nyt kannattaa laittaa uusi blogiosoite talteen: myprojectisme.fitfashion.fi Tarkemmasta siirtymäaikataulusta ilmoitan vielä erikseen aikataulujen varmistuttua 🙂

Olkoon tämä minun ”JES!”-kuva, kun juuri nyt en ehkä kaikkein kuvauksellisimmillani (suomea?) ole

4 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Jee, kohta ollaan ihan ”virallisestikin” blogikollegoita! ;)Parempaa vointia! <3

 2. Eve kirjoitti:

  Sulle olisi haaste mun blogissa 🙂 Ja pikaista paranemista sinne!

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos Eve, kävinkin jo sen verta kurkkimassa että vastauksiahan täytyy ihan miettiä hetken aikaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *