Hae
My Project Is Me

Koska se peppu nyt vain on POP

Moikka,

Minähän ostin ensimmäiset Freddyni, eli ne peppuhousut, joulukuun alussa. Joulukuun loppuun mennessä kaappiini oli kertynyt näitä housuja jo neljät. Enkä usko että tässä on vielä edes kaikki, jotka kaapistani tulevat kesään mennessä löytymään sillä senverta tykästynyt näiden käyttömukavuuteen olen.
freddy

Oliivinvihreiden Freddyjen kanssa arvoin jonkun aikaa että löytyyköhän niille käyttöä. Voin sanoa että on löytynyt ja jotta pääasia ei unohtuisi, niin näiden housujen myötä työkaverinikin totesi takapuoleni näyttävän tavanomaista paremmalta. Totta se sitten on 😉

IMG_9607

IMG_9605

IMG_9610

Tummansiniset sen sijaan olivat varma valinta, täytyyhän jokaisen tytön kaapissa olla yhdet tummansiniset farkut.

IMG_9619

IMG_9620

IMG_9622

IMG_9624

Mustat ovat sinisten ohella toinen luottoväri, jolloin niiden hankinta oli vähintäänkin luonnollista.Yllätyksekseni näiden käyttö on jäänyt kaikken vähäisimmälle.

IMG_9692

IMG_9693

IMG_9697

Vaaleat Freddyt ovat myös ihanat vaikka näin talvella ehkä vähän vähemmän käytetyt.   Vaalea väri ehkä korostaa niitä muotoja vielä tavanomaista enemmän, ja sehän nyt on vain plussaa.

IMG_9640

IMG_9643

IMG_9648

IMG_9652

 

Omaa suosikkiväriä on ihan mahdoton sanoa mutta osaatko sinä? Eikä siis tarvitse olla mikään näistä minun versioistani vaan vaikkapa sellaisita jotka sinun kotoa löytyy.  Itse haaveilen näiden edellä esitettyjen lisäksi vielä sellaisista perussinisistä farkuista sekä sellaisista harmaanruskeista versioista. Ainakin. .

ps. Kaikki Freddyt edelleen ahkerasta käytöstä huolimatta ehjiä – siitäkin huolimatta etten läheskään aina jaksa avata nappeja vaan vedän ne jalkaani kuin legginsit 😀

17 kommenttia

 1. Tiina kirjoitti:

  Tummansiniset! 😀 Oliivinvihreät hommasin itsekin ensimmäisenä, alkuu vierastaa mut kyl ne kovassa käytössä on.

  • jennie kirjoitti:

   Tummansiniset on aina varma valinta.. Pitkään mietin että valkoiset vai sellaiset perusoranssit (tai mitkälie) tehostetikkaukset mutta valkoiset on olleet ihan hyvä valinta.

 2. jonna kirjoitti:

  Saisko VIELÄ yhden kuvan!!?

 3. Kata kirjoitti:

  En kyllä laittaisi noita aikuisten asialliseen työpaikkaan, aika härskit ja tyrkyt 🙂

  • Hölkkääjä kirjoitti:

   Mitä väliä vaikka härskit ja tyrkyt? Seksikkäiltä ne silti näyttää ihan näin naisenkin silmin 🙂 Ei toki business-pukeutumista, mutta tuskin on tarkoitus ollakaan. Vai mitä tarkoitit ’aikuisten asiallisella työpaikalla’? 😀

   • Kata kirjoitti:

    Tarkoitin mitä tahansa muuta työpaikkaa kuin jotain nuorisovaateliikettä tai yökerhoa… Ehkä vähän huono sanavalinta, ja ehkä olen konservatiivinen tylsimys, mutta mielestäni aikuiset pukeutuvat perus päivätyöhön asiallisesti ja siististi eikä persettä erityisen korostavasti 🙂

    • jennie kirjoitti:

     Noooh, työpaikkoja on monenlaisia 🙂 En minäkään toki tapaamiselle näihin pukeutuisi mutta täällä toimistolla ollessa kun ei ole asiakastapaamisia niin menevät minusta siinä missä perusfarkutkin. Enkä minä täällä sentään peppuani esittele ihan samaantapaan kuin kuvissa 😉

     • Kata kirjoitti:

      Ihanan asiallisesti jaksat vastata tyhmiinkin kommentteihin (eli minun) 🙂

 4. Lilli kirjoitti:

  Tummansiniset on lempparit! Perus 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Ja niistähän on muuten saatavilla erivärisin tehostetikkauksin näitä malleja. Itse valitsin valkoiset.

 5. Emilia kirjoitti:

  Minkäkokoiset itselläsi on freddyt? Olen itse niin kauan haaveillut näistä,
  mutta mietin mikä olisi hyvä koko. Normaalisti vaatteista käytän kokoa xs/s
  tai 34/36. Ihanan näköiset housut kyllä 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Jos on mahdollisuus päästä kokoa jossain sovittamaan (esim. BodyAction-myymälät) niin suosittelen. Nämähän venyvät eli sinänsä varmaan XS passaisi sinulle mutta toki kun ei tiedä vartalon muotoja on paha mennä sanomaan. liian tiukatkaan eivät nimittäin ole hyvät jos nuo ”kurvit” ei osu kohdilleen. Itsellä on käytössä S ja se on jalkojen ja pepun kohdalta hyvä, vaikkakin juuri nyt vähän turhan tiukka tuosta mahasta – vaan ei toivottavasti kauaa 😉

 6. Maija kirjoitti:

  Mielestäni kamalan näköiset, en ymmärrä tätä(kään) vouhotusta…

  • jennie kirjoitti:

   Pitkään meni mullakin. Kammoksuin tuota leikkausta ja vyötärön mataluutta jne. Kunnes eräänä päivänä sovitin jalkaan ja totesin oman alkuperäisen kantani muuttuneen. ja se oli menoa sitten se..

 7. Mari kirjoitti:

  Mietin kanssa tota kokopolitiikkaa, kun olen ajatellut hankkia kyseiset housut. Myös vyötärön korkeus mietityttää. Miten itse olet kokenut vyötärön korkeuden? Mielestäni niitä on low, medium low ja high. Itse en kovin matalavyötäröisistä housuista pidä. Kiitollisena vastauksestasi!

  • jennie kirjoitti:

   No nämä mun mallithan on kaikki tuota Low-waistia ja ovat ehkä matalimmat housut, joita minulla on ikinä ollut jalassa. Niissä olevan silikoninauhan ansiosta (siis sisäpuolella) ne kuitenkin pysyvät paikallaan eikä minun peppuvakoni ole vilkkunut vielä kertaakaan, edes kyykistyessä. Mitään lyhyttä paitamallia (cropped) en kyllä uskaltaisi silti laittaa näiden kanssa mutta sellaisen perusvyötärölle/lantiolle yltävän kanssa on ok. Noita vyötärökorkuuksia näytti olevan tosiaan muitakin mutta niiden istuvuudesta tms. en tiedä.

   Kokonsa puolesta sanoisin että ostaa sellaiset, jota normaalistikin käyttää. Omani ovat kokoa S (vaikka ehkä juuri nyt mahani kanssa sisivat olla kokoa isommat). Materiaalihan on superelastista. Jos kuitenkin on mahdollisuus jossain sovitta (esim. Body Action) niin suosittelen toki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.