Hae
My Project Is Me

Vuosikatsaus 2014

Moikka,

Useissa blogeissa on viimepäivinä esiintynyt niin ihania vuosikatsauksia että onhan se minunkin tehtävä omani. En ole lukenut tekstejäni vaan selannut ainoastaan kuvia ja niiden perusteella olen valinnut kerrottavaksi muutaman erityishetken jokaiselta kuukaudelta. Luvassa paljon kuvia, vähän tekstiä.

Tammikuu: Otin osaa sokerittomaan haasteeseen, jonka aikana siis välttelin kaikkea lisättyä sokeria. Hankin myös salikortin, pitkän tauon jälkeen ja aloitin säännöllisen harjoittelun.

017b7b7535845fcf2cf4693ed27f932e56be930e21

IMG_3505

IMG_2157

Helmikuu: Ruokakuvia löytyi enemmän kuin tarpeeksi eli ilmeisesti syöminen ja leipominen ovat olleet lähellä sydäntä. kauhistelin myös ryhtiäni, jonka korjaamiseksi päätin tehdä korjausliikkeen.

IMG_2460

IMG_2594

IMG_3555

IMG_3556

Maaliskuu: Kokeilin maidotonta kuukautta, koska se nyt vain oli kuuminta hottia ja tiettyjen tahojen mukaan ratkaisu kaikkeen. En huomannut eroa ja otin maitotuotteet loppukuusta takaisin käyttöön. Kohokohta tämä ei sinällään ole mutta ulkona näytti pärjäävän jo ilman takkia (tosin muistan että hivenen kylmä tuolloin tuli)

IMG_2991

IMG_3000

IMG_3648

Huhtikuu: Tämä kuu kului lähes kokonaan Skotlannissa ja aivan erilaisissa piireissä. Kuvia kun katseli niin olisin voinut vaikka tältä istumalta ottaa lennot ja lähteä <3

IMG_3460

IMG_3900

IMG_4236

IMG_5022

Toukokuu: Paluu kotiin ja kesän odotusta. Onneksi se kesä tuli ja ensimmäiset rantakuvatkin olivat toukokuulta. Vietimme myös 1-vuotisjuhlia perheen pienimmän kunniaksi.

IMG_6160

Kesä- ja Heinäkuu: Kesällä tehtiin kesäjuttuja

IMG_8508

IMG_8564

IMG_9049


IMG_9723

Elokuu: Palasin takaisin työelämään ja aloitin BC:n sekä juhlin omat 30-vuotisjuhlani

IMG_9292

IMG_9493

IMG_9637

Syyskuu: Meni BC:n tiimellyksessä

IMG_2577 IMG_3551

Lokakuu: BC loppui (ja alamäki alkoi  😀 ) eli päätin aloittaa lihasmassan hankinnan ”hinnalla millä hyvänsä” hyväkysen siis myös muun massan kertymisen. Jostain syystä taukoviikon kakkuruokavalio vain jäi pahasti päälle..

IMG_4467

IMG_4708

IMG_4874

Marraskuu: Edelleen treeniä

IMG_6356

IMG_6498

IMG_6616

Joulukuu: treeniä, joulusuklaata, treeniä sekä freddyjä, mahtavia tyyppejä ja jänniä blogijuttuja

IMG_8633

IMG_7471

IMG_8137

IMG_7623

IMG_8278

IMG_7600

5 kommenttia

 1. junks kirjoitti:

  Sama juttu mulla, maito ei oo koskaan aiheuttanut ongelmia ja rakastan rahkan koostumusta ja makua! helppo tapa nauttia mulla päivittäiset hedelmät ja marjat rahkan joukossa! ihanan helppo ja herkullinen välipala treenin päälle. 🙂 kokeilin kerran melkein kokonaan 2kk maidotonta mutta kyllä ne sieltä pikkuhiljaa maitotuotteet ruokavalioon takas pomppas, mutta oon oppinut hieman kohtuu käyttäjäks. Ennen saatto mennä 600g rahkaa päivässä:D hups. Nykyään pysyn siinä yhdessä purkissa:D Kahvinkin juon nykyään kookosöljyllä tai bulletprooffina. voita ainoostaan paistamiseen ja joskus ite tehdyn perunarieskan/ karjalanpiirakan päälle. leipää en edes hirveästi syö. mutta jos syön niin ruisleivälle guacamole dippiä tai salsaa, sardiineja kastikkeessa. riisikakkujen päälle menee maapähkinävoita tai ketchuppia tai salsaa.:D Smoothiet teen aina mantelimaitoon tai kookosmaitoon, sama juttu leivonnassa. Letut nyt tekee pelkkään vichyynkin. Margariineihin ja maitoon en ole koskenut sitten muutamaan vuoteen enää.

  • jennie kirjoitti:

   Maitoa itseasiassa minäkään en juo, en tosin mistään periaatesyisytä mutta en vain tykkää. kahvissa käytän kyllä edelleen paitsi silloin kun raaskin ostaa tavallisen maidon sijaan soijamaitoa 😀 Rahka on kyllä yksi, josta en taida voida lupua ikinä mutta ihan samaan tapaan kuin sulla, on määrät vähentyneet jopa kilosta päivässä siihen yhteen purkkiin.

 2. ulla kirjoitti:

  Kiva postaus ja sulla iso muutos kropassa , vau ! Mahtava nähdä työn tulokskia. Itsekin tahtooo… mutta tuo pitkänmatkan juoksu on niin mun juttu ollut jo 11 vuotta. Joskus haavelein aloittavani salihommat ja tahtovani lihaksikkaan kehon 🙂 Vau. Vaivaa saa nähä urheillulliseen roppaan.

  Oikein ihanaa ja antoisaa alkanutta vuotta !!

  • jennie kirjoitti:

   Oi kiitos tuhannesti, vaikka vähän tässä aina toisinaan tahtookin ahdistaa kaikki kertynyt massa (josta kaikki ei suinkaan tällä hetkellä ole lihasta). Mutta mmitä tuohon treeniin tulee niin minusta on tärkeintä että jokainen tekee sitä, mistä tykkää. Arvostan oikeasti kaltaisiasi pitkän matkan juoksijoita, itsestänikun ei ikinä olisi siihen. Mahtavaa vuodenalkua sinullekin!

 3. ulla kirjoitti:

  Voi kiitos Jennie. Paras aamunavaus on piiitkä juoksulenkki raikkaassa, hiljaisessa kaupungissa. Lenkin päälle puuurooo ja marjoja ymym. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.