Hae
My Project Is Me

Epäsäännöllisen säännöllisesti

Olette varmasti huomanneet ettei blogini ole päivittynyt viimeaikoina kuin harvakseltaan. Osittain voisin syyttää ajanpuutetta mutta se ei suinkaan ole ainoa syy, joskin helppo sellainen. Ajanpuutteeseen on hyvä vedota milloin missäkin tekemisessä tai tekemättömyydessä mutta todellisuudessa se taitaa olla hyvin harvoin mitään muuta kuin selittelyä. Kun en ole blogia päivittäin kirjoitellut niin olenko saanut jotain muuta aikaiseksi? En oikestaan. Ajanpuute on siis tässäkin tapauksessa vain helppo tekosyy omalle saamattomuudelleni kuten liian usein treenienkin suhteen.

IMG_8572

Oikeastaan blogihiljaisuuden parempi, ja ehkä se oikeampi, syy on ollut oman pään tyhjäkäynti. Kun omassa arjessa ei juurikaan mitään ihmeellistä tapahdu, on kirjoitettavaa tuntunut olevan vähänlaisesti. Kun treeneissä, silloin harvoin kun siellä käyn, ei mitään uutta ja mullistavaa ole (eikä kehitystäkään luonnollisesti tule), ei niistäkään koe luonnolliseksi kirjoittaa. Tämä raskauskaan ei ole ollut niin fit kuin esimerkiksi edellinen niin en jotenkin koe kovin oiketetuksi kirjoittaa siitäkään kuinka olla esimerkillinen fitmama.

IMG_8564

Toki, kaikista edellä mainituista asioista olen ihan yhtä oikeutettu kirjoittamaan kuin kuka tahansa muukin. Kirjoittettavaakin varmasti riittäisi mutta miksi ihmetellä liikaa mistä kirjoittaa kun voin aivan yhtähyvin kysyä teidän lukijoiden ajatuksia: Minkälaisiat aiheista juuri sinä toivoisit pystyväsi lukemaan blogistani? Kaikki aihealueet, ajatukset ja ideat ovat tervetulleita ja kiitän jokaisesta jo ennakkoon. Ja yhtälailla saa toki kertoa mistä ei missään nimessä tahdo lukea – kommenttiboksi on auki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.