Hae
My Project Is Me

You’re Invited

Olen onnekas sillä pääsen osallistumaan kesällä ehkä juhlista parhaimpiin, häihin. Kaikessa ihanuudessaan juhlatilaisuudet tuovat aina mukanaan myös yhden päänvaivan: juhlavaatteet. Miehillähän on helppoa, sillä juhlapukuna toimii tietenkin perinteinen (tumma) puku, joka voi olla sama vuodesta toiseen. Mikään etiketti ei tietenkään kiellä, etteikö nainen voisi olla puettuna samaan juhlamekkoon juhlasta seuraavaan mutta harva kuitenkaan näin tekee. Ja sen minkä pienenä oppii niin vanhana taitaa:

IMG_3435IMG_3443

Niin, täällä tämä ilmiö on tosiaan nähtävissä jo lasten vaatekaapilla – vanhemmista puhumattakaan. Tytöllä on melkoinen kasa mekkoja verrattuna pojan yhteen pukuun. Kierrätättekö te samoja mekkoja juhlasta toiseen vai onko aina uuden hankinnan paikka?

4 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Voi miten kauniita mekkoja, ja tyylikäs on myös nuoren miehen puku!
  Meille on tyttö tulossa, ja epäilen ettei mekoista tule olemaan pulaa, siihen malliin ovat sukulaiset niitä jo nyt ostaneet tai ilmoittaneet ostavansa 🙂 Vaikka tietysti yritän rajoittaa… Itselläni on aika hillitysti juhlavaatteita, niille on niin harvoin käyttöä, ja harmittaa jos käyttökertoja on vain yksi.

 2. Salla kirjoitti:

  Olen aikanaan hankkinut muutaman hyvän asukokonaisuuden juhlia varten, ja kierrätän niitä fiiliksen ja juhlan mukaan. En halua stressata juhlapukeutumisesta. On niin paljon helpompaa kun on asuvaihtoehdot valmiina. 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Tuolla kyllä säästää monet stressit.. nimimerkillä: Mitä hittoa puen päälleni tämänpäiväisiin juhliin??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *