Hae
My Project Is Me

Epäsuosittuja mielipiteitä tai muita outouksia

Tämä on ollut paras talvi ikinä. Näin julistin instagramissa tänään ja eilen työkaverilleni ihan kasvotusten. En todellakaan ole talvi-ihminen ja sen olen tehnyt blogissanikin selväksi useammassakin yhteydessä. En kuitenkaan vihaa sitä eli kuluvat pimeät kuukaudet eivät minulle mitään kituuttamista onneksi ole vaan hyväksyn tosiasiat sellaisenaan. Iloitsen kuitenkin täysin itsekkäistä syistä lumettomasta maasta ihan jokaisena vuotena enkä usko että minusta koskaan talven ystävää tulee. Jos en ole tykästynyt siihen näihin 35:een vuoteen, tuskin tykästyn sen enempää seuraavinakaan.

Luin jo joskus aikoinani artikkelin missä kerrottiin kuinka maailmalla ihmetellään meidän herkku-pizzatäytettämme eli ananasta ja kinkkua. Ainakin omassa lapsuudessani tuo oli ehdoton lempimakuni. Samaisessa artikkelissa todettiin myös että ruotsalaiset sensijaan laittavat pizzaansa banaania ja mietin että sepä se vasta outoa onkin.. Kunnes tajusin että itseasiassa minun mielestänihän lämpimissä juustoleivissä paras täyte on banaanin ja sipulin yhdistelmä.

Banaanisuklaa-jäätelö on ihan kamalaa. Eli kaikki mihin banaani on kosketuksissa, ei automaattisesti todellakaan muutu kullaksi. Hassua sinänsä että vaikka banaanin ja suklaan yhdistelmä ei omaan makuuni ole, ostin silti testiin Barebelssiltä samanmakuisen proteiinipatukan mistä en edes olettanutkaan tykkääväni. Enkä tykännyt. Myöskään kaikki Barebelssin tuotteet eivät ole parhaita ikinä, vaikka ne ehkä tällä hetkellä markkinoiden parhaimmistoa makunsa puolesta ovatkin.

Päivetys tekee ihosta terveemmän näköisen. Tämä on ehkä asia, mitä ei saisi sanoa ääneen koska auringonottamisen haitat ovat nykytiedon valossa nii merkittävät. Ruskettuminenhan on ihon suojamekanismi haitallisia auringonsäteitä vastaan mutta en vain voi sille mitään että katsoessani kesäaikaan otettuja kuvia, kiinnitän aina huomiota siihen miten paljon enemmän hyvinvoivalta sitä näyttää.

The Crown on tylsä.  Olen kuitenkin senverta tykästynyt tositapahtumiin perustuviin tarinoihin että sarja on kaikesta huolimatta vienyt mennessään. Minulta meni kuitenkin pitkälle ennenkuin lakkasin ajattelematta sarjan tylsyyttä ja turhauttavaa hidastempoisuutta lähes jokaisen jakson kohdalla.

Kuinka moneen näistä sinä samaistut? Muutaman muun outouteni voit lukea aiemmasta vastaavanlaisesta postauksestani kesältä 2017.

 

Takki ja Neule// Zadaa (koodilla JV2177 ilmainen toimitus ensimmäiseen tilaukseen)

Farkut// Peacocks

Kengät// Citymarket

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *