Hae
My Project Is Me

Viime viikon liikunnat

Moi,


Poikkeuksellisesti listaan viikkoliikkumiset viime viikolta vasta näin tiistaina. Perinteisestä poiketen aloitin maanantaina hauis-ojentajapäivällä sillä ylävartaloni oli sen verta jumissa lauantaisen Combatin jäljiltä. Poikkeuksellisesti pääsin myös tiistaina käymään salilla ja niinpä loppujen lopuksi perjantai jäi vapaa päiväksi.
 
Vaikka elänkin hienoista motivaatiopulaa tuon saliharjoittelun kanssa, niin ohjatuille tunnille halusin silti viikonloppuna lähteä. Sen verta mukava olo tuosta Combatista jäi että en vain malttanut olla menemättä. Enkä yhtään katunut tätä päätöstä vaan tunnin jälkeen olo oli äärettömän hyvä ja juuri sellainen, kuin treenin jälkeen pitääkin olla. Tällä kertaa en edes onnistunut jumittamaan hartioitani.

Innosta puhkuen lähdin myös sunnuntaina BodyPumppiin, joka oli eniten täynnä oleva tunti ikinä. Viimeksi olen pumpissa käynyt viime joulukuussa joten en ehkä ihan osannut valita painoja oikein vaan käytin niitä, joilla olen ennenkin tehnyt. Olisi pitänyt valita osaan liikkeistä hieman toisin. Ehkä se saliharjoittelu on kuitenkin jotain tulosta tuonut vaikka treenitapa onkin ihan erilainen. Pumpissahan tehdään hillittömät määrät toistoja jokseenkin pienillä painoilla ja salilla taas haetaan vastusta, tai siis minä haen, lyhyemmillä sarjoilla mutta isommilla painoilla.


Kuten kuitenkin todettu, en aio ottaa nyt mitään stressiä näistä liikkumisista ja ensiviikolla lista onkin varmasti melkoisesti lyhyempi tai sitten sitä ei ole lainkaan. Lauantaina kun lähden vaihteeksi kirpparille myymään vaatteita ja sieltä pihatalkoisiin. Sunnuntaista en vielä tiedä ja arkipäivisinhän en ainakaan salille/jumppiin mene iltaisin sillä korttini on voimassa vain arkiaamuisin ja viikonloppuisin. Mikä ilo huomata että ei se liikunnan riemu ole ihan kokonaan kadoksissa kuitenkaan kun nuo ohjatut tunnit kiinnostavat 🙂

3 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    ”Poikkeuksellisesti listaan viikkoliikkumiset viime viikolta vasta näin torstaina.” En halua tuottaa pettymystä kertomalla, että tänään on tiistai 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.