Hae
My Project Is Me

Mandarin Morning

Kehuin pitäväni sitrushedelmien mausta ja usein ne tulee nautittua ihan sellaisenaan, lusikoiden halkaistusta hedelmästä. Tein kuitenkin paluun 90- luvulle (ellei jopa 80) ja kaikkien mehulinkojen sekä superblenderien maailmassa (jollaiset tästäkin taloudesta löytyy) päädyin valmistamaan perinteisin menetelmin vastapuristettua mehua. Kiitos sitruspuristimen, sitä ei aina todellakaan tarvitse mitään kalliita erityisvälineitä, vaikka ne toki monen asian mahdollistavatkin.

IMG_9747

IMG_9743

P1160022

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Meikäläinen puristelee hyvin samankaltaisella vempeleellä suoraan 80-luvulta myös mehut sitrushedelmistä 😀
    Lapsuudenkotoa mulle rantautunut punainen puristin on mun aamujen kaveri 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.