Hae
My Project Is Me

Onnea 1-vuotias

Juhlimme eilen 1-vuotiasta synttärisankaria ja juhlahumun hiljennyttyä jäin miettimään mitä kaikkea yhteen vuoteen on mahtunutkaan. On ollut suunnaton ilo katsella, kuinka tarkkaavaisesti pieni on seurannut isompien sisarustensa tekemisiä aivan vauva-ajoista saakka. Kukaan ei myöskään saa pienessä aikaan niin makoisia nauruntirskahduksia kuin isommat sisaruksensa, jotka hassutteluillaan pitävät kyllä huolen siitä että naurunaiheita riittää.

Itse juhlat sujuivat vaaleanpunaisissa merkeissä. Uteliaana luonteena, päivänsankari kiersi jokaisen vieraan luona tekemässä tuttavuutta – sekä ehkä hieman katsomassa josko joltakulta herkiäisi herkkuja maisteltavaksi. Ei epäilystäkään ettei tämä pieni sokerihiiri kuuluisi perheeseen, senverta persoja taitavat kaikki tässä taloudessa asuvat makealle olla.

2 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    Oma tekemä kakku ? IHANA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.