Hae
My Project Is Me

Te kysyitte, minä vastaan

Toteutetaanpas pitkästä aikaa vanha kunnon kysymys-vastaus-postaus. Jos viimeiakoina blogini onkin henkinyt hienoista old school-meininkiä, niin tämä se vasta sellaista onkin. On muutamia sellaisia kysymyksiä, mitä saan melko säännöllisesti ja tässä ainakin osaan niistä vastaus.

 

Kuka ottaa blogin kuvat

Useimmiten ihan minä itse.  Olen pidemmän aikaa ottanut suurimman osan kuvista Panasonicin minijärkkärillä puhelinta kaukolaukaisimena hyödyntäen. Osa kuvista on tosin Canonin käsialaa ja osa puhelimen mutta suurin osa ehdottomasti tuon näppärän matkakokisen Panasonicin. Kuvaustreffit ovat ajatuksena hieno mutta vaatisivat omalta osaltani melkoista säätöä ja olen todennut tämän helpoimmaksi ja ihan riittäväksi.

 

Miten jaksan herätä aamuisin treenaamaan

Tähän on helppo vastata että menemällä aikaisin nukkumaan.  Aamutreenit ovat toki myös tottumiskysymys ja ehkä toiset meistä vain ovat enemmän aamuihmisiä kuin toiset vaikka sitäkin tottumusta varmaan voi muuttaa. Itse olin nimittäin ennenaikaan melkoinen iltakukkuja mutta näin sitä herätään nykyään viimeistään 5.30 joka aamu. On muuten pakko todeta että en edes enää miellä treenailevani kovin aikaisin kun menen salille pääsääntöisesti ”vasta” 6.30 ja kun ohjattu tunti alkaa 7.15 niin sehän on suorastaan myöhään…

 

miten löydän aikaa treenille

En olekaan koskaan löytänyt – olen aina tehnyt niille aikaa. Tämä on tosin helpommin sanottu kuin tehty mutta en varmaan olisi aamutreenaaja, ellen olisi joskus olosuhteiden pakosta siihen joutunut tottumaan.  Nykyisellään en siitä muuhun vaihtaisi.

 

onko lapsillani harrastuksia

Lasten harrastukset täyttävät melko kokonaisvaltaisesti vapaa-aikaa. Esikoisemme harrastaa sekä jääkiekkoa että jalkapalloa ja keskimmäisemme on aika vastikään vaihtanut voimistelun sirkusakrobatiaan. Tämän vaihdon myötä treenimäärät tippuivat mutta nuorimmaisemme esittää jo selkeitä toiveita jonkinlaisesta tanssillisesta toiminnasta eli viimeistään syksyllä on varmasti harrastus jokaisella perheenjäsenellä.

 

miten meillä syödään

Ruokana meillä toimii perheen kesken hyvin perinteiset lapsiperheen ikisuosikit makaronilaatukosta kalakeittoon.  Toisinaan kokeillaan aina jotain uutta mutta harvoin kovinkaan menestyksekkäästi vaikka muutamia uusia suosikkeja on kokeilemallakin löytynyt.  Meillä syödään siis hyvin tavallisesti ja arkisesti.

Minkä pituinen olen

162cm tai ehkä vähän alle (ja painonhan te tiedättekin ja jos ette niin täältä löytyy)

 

Mitä katson televisiosta

Sitä mitä sieltä silloin tulee, kun sen eteen ehdin istahtamaan. Olen nykyisin todella surkea tv:n katselija (tai netflixin tms) ja auttamattoman pihalla kaikesta siellä tapahtuvasta.

 

Ja nyt lopussa minulla on kysymys sinulle: Jäikö joku sinua joskus mietityttänyt kysymys vastaamatta?  Jos jäi niin kysy ihmeessä se nyt niin saadaan sillekin vastaus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.