Hae
My Project Is Me

Makeanhimoni ja minä

Milloin sun tekee mieli makeaa? Mun tekee silloin kun siihen on mahdollisuus. Tähän tulokseen tulin kun lähes välittömästi, yksin auton ratin taakse istuuduttuani, aloin ajatella että pitäisikö kaupassakäynnin yhteydessä ostaa myös jotain hyvää. Jatkoin omatoimista ajatteluani vielä hieman pidemmälle ja mietin ihan rehellisesti niitä kertoja, jolloin olen hivuttautunut herkkukätköjen äärelle:

..Silloin kun lapset ovat menneet nukkumaan..

..Silloin kun lapset ovat jossain muualla..

..Silloin kun olen itse jossain muualla..

..Silloin kun on herkkupäivä..

Lukuunottamatta yhtä kohtaa listassa, olen herkutellut silloin kun luulen että kukaan (tai ainakaan lapset) ei näe. Tätä ei tietenkään tapahdu aina mutta viimeaikoina ihan riittävän usein. Toki taustalla voi olla myös sellaisiakin tekijöitä kuin liian vähäinen syöminen päivän aikana (kostautuu sitten illalla makeanhimona) tai liian vähäinen syöminen vaikka jo edellispäivänä.

Jollain on tapana palkita itsenä hyvästä työstä makealla. Toinen syö kun ei ole muutakaan tekemistä. Kolmas syö suruunsa ja minä ilmeisesti teen omasta hetkestäni entistä luksusmaisemman palalla (tai levyllisellä) suklaata. Onneksi kuitenkin korjausliikkeitä voi aina tehdä ja helpointa se on silloin kun tietää mitä lähtee korjaamaan. En muuten ostanut tänään karkkia kauppareissulla. Enkä käynyt kodin herkkukätköillä illan aikana. Jes!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.