Hae
My Project Is Me

Pikkaisen parempaa

Olen maininnut joskus aiemminkin olevani melkoinen kausisyöjä. Yksi tällainen kausiluontoisesti ruokavaliooni kuuluva ruoka tai ruoka-aines on mysli ja ihan parhautta ovat omatekoiset herkkuversiot, jollaiseen löydät hyvän ohjeen täältä. Aina ei kuitenkaan ehdi tai jaksa alkaa valmistamaan mysliä itse, vaikkei se suinkaan vaikeaa ole, ja niin sitä tulee tehtyä tuttavuutta kaupan valmisversioihin. Suurin osa kaupan hyllyiltä löytyvistä vaihtoehdoista sisältää runsain määrin sokeria, nimenomaan lisättyä sellaista. Poikkeuksiakin kuitenkin on, kuten ruotslaiset Paulúns myslit. Sinänsä se erityinen makeus tästä toki puuttuu mutta itse esimerkiksi syön myslin rahkan ja marjojen kera, jolloin itse marjat tuovat lisämakeutta jos sellaista kaipaa. Muutamasta makuvaihtoehdosta valitsin herkullisen kuuloisen mustikka-vaniljan ja lisäksi olen saanut maistiaisen rapeammasta granola-versiosta.

pauluns_a

pauluns

Ovatko nämä teille jo tuttuja? Osaatteko antaa suosituksia eri makuvaihtoehdoista? Tai mahdollisesti muista merkeistä?

2 kommenttia

  1. Helzu kirjoitti:

    Pauluns merkin supermysliä en ole kokeillut, mutta saman merkin granolaa makuna kaakao-vadelma olen useamman kerran ostanut. Se on loistava tuote. Myös superpuuroa, makuna mustikka- vadelma, olen testannut ja se oli ihan jees! Kiva suutuntuma 🙂 Tuotteet ovat aika hinnakkaita, mutta kyllä sen arvoisia. Suosittelen!

    • jennie kirjoitti:

      Tuosta kaakao-vadelma granolasta se minunkin rakkauteni alkoi kun sain jostain maistiaspussin. Taitaa olla kaikki ihan varteenotettavia makuvaihtoehtoja siis 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *