Hae
My Project Is Me

Kirje joulupukille

Tähän aikaaan vuodesta, joululahjatoiveluetteloita kirjoitetaan kynät sauhuten. Tämän talon kiltit lapset ovat vielä senverta pienempiä, että kynän sijaan tartuttiin mainospostin mukana tulleisiin lelulehtiin, saksiin ja liimaan.

kirje-joulupukille_2

Toivelistan lomassa juttelimme itse toivomuksista ja äidillekin annettiin mahdollisuus esittää kaksi toivomusta. Tehtävä osoittautui yllättävän vaativaksi ja kun listalta jättää pois sellaiset mahdottomuudet kuten lottovoitto tai uusi auto, oli mietittävä ihan todella. En halunnut tuhlata toiveitani myöskään mihinkään turhuuksiin, kuten uuteen paitaan, jollaista en ihan välttämättä tarvitse juuri nyt. Enhän edes tiedä minkälaisen haluaisin. Ja silloin totesin että minulla on oikeastaan asiat aika hyvin. Kaikilla ei suinkaan ole ja heitä voi auttaa esimerkiksi oman paikallisen seurakunnan Joulupu-keräyksen tai Hope-yhdistyksen kautta. Hope avaa tänäkin vuonna kauppakeskus Itikseen 3-17.12 väliselle ajalle pisteen lasten joululahjatoiveita varten. Pidetään siis yhdessä huoli ettei yhdenkään lapsen tarvitse jäädä ilman ainokaista joululahjaansa.

kirje-joulupukille

 

2 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    Juuri tähän vois haastaa ihmisiä osallistumaan. Me haimme tänään kahden lapsen toiveet joulupuusta. Kävimme heti ostamassa toiveet ja tyttö ne jo paketoinkin 🙂 . On tullut tämä tapa meidän perheen joulutraditioksi. Jo monena vuonna olemme täyttäneet jonkun / joidenkin pienten ihmisten niin meille pienet, mutta heille suuuuuret toiveet. Ihana taas Jouluaattona mietiä, miten joku lapsi iloitsee ehkä siitä yhdestä , mutta juuri hänen toivomastaan joululahjasta.

    • jennie kirjoitti:

      <3 <3 Olitkohan se juuri sinä, joka viime vuonna tuosta Joulupuu-keräyksestä minulle vinkkasikin? Ihana perinne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.