Hae
My Project Is Me

Brittiläisiä lastenvaatteita

Lukuisten Skotlannin matkojen yhteydessä maassa myytävät lastenvaatemerkit ovat tulleet melko tutuksi. Kotisuomeen verraten erilainen vaatevalikoima onkin viehättänyt senverta että jokaisella kerralla on takaisin tullessa lukuisia uusia lastenvaatteita käytettäväksi. Ilokseni huomasin Zalandon valikoimaa selaillessani että muutama tuttu merkki löytyy myös heidän valikoimastaan.

Paita// Mothercare*

Paita //Next*

Jostain syystä lastenvaatteiden osalta on useimmiten tullut lähdettyä ihan kivijalkaliikkeisiin mutta nyt ajattelin ihan todenteolla tutkia Zalandon valikoiman läpi. Vaikka ei senpuoliin, ihanaahan se on näitä pikkuvaatteita kaupassa käydä hypistelemässä ja tällä hetkellä monessa liikkeessä tuntuukin olevan poikkeuksellisen hyvä valikoima. Jotenkin sitä on vain kivempaa ostaa uusia juttuja näille pienemmille ihmisille kuin itselleen vaikka oma vaatekaappi tuntuukin välillä huutavan uutta sisältöä.

River Island* kevätuutuuksia Tallinnan myymälässä

Laatuun olen mainituissa merkeissä (Mothercare, Next, River Island) ollut tyytyväinen ja niitä onkin jonkinverran täällä blogissakin vilahtanut. Vuosien aikana olen ostanut niin ulkovaatteita, kenkiä että käyttövaatteita sekä pojalle että molemmille tytöille. River Islandilla ja Mothercarella on molemmilla liikkeet myös Tallinnassa jos ihan hypistelemään tahtoo lähteä. Milloinhan ensimmäiset nähdään Suomessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.