Hae
My Project Is Me

Kymmenen viikkoa kesään

Moi,

Otsikkokin sen jo kertoo mitä on mielessä 🙂 Tajusin tämän ihanuuden vasta nyt että ihan tosissaan kesäkuuhun on vain kymmenen viikkoa. Vaikka sää ei todennäköisesti kaikkein kesäisin vielä tuolloin olekaan niin minun kalenterissani kesä alkaa aina kesäkuun ensimmäisenä viikkona.

Kesä: Aurinkoa, lämpöä, tuoreita marjoja ja hedelmiä, jäätelöä, kesävaatteita ja kesäkroppa! Ennen kaikkea tuo viimeinen ja siitäpä sainkin ajatuksen johon ajattelin haastaa myös teitä muita mukaan. Mielessäni mietin pienimuotoista Kesäkuntoon 2012- projektia tähän kylikäisiksi ja tosiaan mukava olisi jos saisin siihen muita innokkaita mukaan.

Kuva täältä

Lähtökohta-ajatuksena on että kerran viikossa postaisin aiheeseen liittyvää motivaatiota/haastetta tulevalle viikolle. Esimerkiksi ensimmäisellä viikolla, siis nyt, keskitytään mielikuvaharjoitteluun ja valmistaudutaan tulevaan. Toisella viikolla keskitytään vaikka ruokavalioon ja kolmannella liikkumisiin jne. Ajatuksena siis tuoda viikottain uusi teema ja uusi haaste projektiin mukaan. En ole ihan loppuun tätä ideaa ajatellut vaan jos innokkaita löytyy niin voisin muokata toimintamallia toiveiden mukaisesti.

Tavoitteet ovat jokaisen omat ja tämä tavotteiden asetanta on tämän viikon tehtävä. Tavoitteiden tulisi olla realistisia mutta kuitenkin tarpeeksi korkealla. Tässä tavoitteessa on kyse siitä projektin päättymishetkestä, eli lopullisesta tavoitteesta. Tavoitteet voivat olla painonpudotukseen, kestävyyteen, ulkonäköön, terveyteen tai ihan mihin tahansa liittyviä. Kun tavoitteet ovat selvillä voi hienoisesti alkaa valmistaa itseään tulevaan – kaikki kehitys tai muutos alkaa aina itsestä sekä siitä oivalluksesta että jotain tämän tavoitteen eteen täytyy tehdä ja nykyisellään tavoitteet eivät toteudu.

Kuva täältä

Omat tavoitteeni eivät kai kovin epäselviksi ole jääneet; Lisää lihasmassaa ja lihaserottuvuutta. Painopiste on erityisesti käsivarsissa sekä vatsassa. Muina haasteina mainittakoon spagaatti sekä kymmenen leuanvetoa, joista jälkimmäistä tuskin kesäkuun alkuun onnistun saamaan.

Tiedän että tämä tulee vaatimaan itseltä rankkaa salitreeniä ja uskallusta tarttua niihin hieman liian isoihin painoihin. Ja itse treenihän ei riitä vaan myös ruokavalion tulee olla kunnossa. Käytännössä tämä ruokavaliopuoli ei itselläni varsinaista muutosta kait vaadi, mutta on hyvä pitää mielessä. Lisäksi tuo spagaatti vaatii että kiinnitän enemmän huomiota venyttelyihin kuin nykyään teen ja voisin alkaa uhrata aikaa edes yhden kunnon venyttelykerran verran joka viikko.

Miltäs vaikuttaa? Jos innokkaita löytyy niin laittakaa viestiä kommenttiboksiin tai sähköpostiin – Yhdessä edetään sitten kohti tavoitteita!

64 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Kivalta kuulostaa, motivaatio päästä kesäkuntoon on täälläkin kova – minulla tosin se tavoiteltu ”kesäkunto” on erilainen kuin sinulla, koska en niinkään (vielä) havittele lihaerottuvuutta vaan läskin vähentämistä. Ihan hyvällä mallilla olin jo, mutta sitten viikon mässäily tuntuu tuoneen kiloittain läskiä hoikkaan kroppaani :DOma ensisijainen tavoitteeni on oikeasti oppia pois noista ahmimisista, oppia herkuttelemaan kohtuudella ja syömään terveellisemmin. Kesään mennessä tavoite ei varmasti toteudu kokonaan, mutta jospa pääsisin edes lähemmäksi. Näin kolmekymppisenä täytyy vähitellen tajuta, että kroppa ei pysy hoikkana ja jaksavana entisillä elintavoilla.Konkreettisempi tavoite on sitten 2-3kg rasvaa pois kesäkuun alkuun mennessä ja aktiivista, monipuolista urheilua. Messissä ollaan! Jee! :)-Linda

  • jennie kirjoitti:

   Ihan mahtavaa Linda 🙂 Pidetään tavoite kirkkaana mielessä ja vaikka alustavaa työtä on varmaan jo pitkän aikaa tehtykin niin näin kesänkorvilla sitä kummasti innostuu vielä hieman lisää.

 2. Anonymous kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana! Hyvä idea, tää sun blogi on muutenkin niin motivoiva, kiitokset siitä!! 🙂 Eikös 10 viikossa pitäisi periaatteessa pystyä siihen -5kg ja nimenomaan rasvana!:D Se ois mun tavoite terveellisellä ja pysyvällä tavalla. Ihan mahtavaa odottaa samaan aikaan ihanaa kesää ja ihanaa kesäkroppaa, vaikka tää viimeisempi kovaa työtä vaatiikin! Nina

  • jennie kirjoitti:

   Loistavaa Nina 🙂 Tavoitteet kuulostavat hyviltä, kovilta, mutta niinhän pitää ollakin – Kesää odotellessa.

 3. haaskalintu kirjoitti:

  Apua, 10 viikkoa enää?! :DTäällä ollaan mukana myös 🙂 Tavoitteena vielä laihtua muutama kilo kesään mennessä, mutta sen jälkeen alkaa sama homma kuin sinulla.

 4. Sofia kirjoitti:

  Mukana ollaan! Oon jo pikkuhiljaa tässä vuoden alusta lähtien kiinnittänyt huomiota syömisiin ja liikkumisiin ja muutaman kilon painon pudotuksen ja useamman sentin lähtemisen olen jo saanut aikaan. Mutta lisätsemppiä tähän projektiin täytyy saada, koska motivaatio meinaa lopahdella aina parin viikon välein. Kahden lapsen äitinä haluan saada itseni kesäksi kuntoon, ajatellen myös lähestyviä kolmikymppisiä. Eli konkreettinen tavoite minulla olisi vielä muutaman kilon painon pudotus sekä virkeämpi ja parempi olo 🙂 Lisätavoitteena on juoksuharrastuksen aloittaminen kunnolla ja sen ylläpitäminen ja mahdollinen 10km:n kilpailu elokuussa.

 5. Anonymous kirjoitti:

  Messissä ollaan. Tavoitteena -5kg ja 5cm pois vyötäröltä. Kyllähän me onnistutaan!

 6. 2o2o kirjoitti:

  Mukana! Tavoitteena itelle toimii ainakin -3kg ja kiinteytys! 🙂 Mites tää sitten käytännössä meiltä muilta toimis? Sie annat aiheen niin voikos siitä sit kirjottaa ihan omaan blogiin vaiko? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Aivan mieletöntä että olet mukana 🙂 Niinkuin sanottu niin en ole ihan loppuun saakka kaikkea miettinyt mutta tottakait jokainen saa kirjoittaa aiheesta omaan blogiinsa. Jokaisella kuitenkin on yksilölliset tavoitteet mutta ryhmä on mukana tukemassa ja ehkä vähän painostamassakin. Lisähaastetta kukin tuokoon itse oman kunnon- ja tunnon mukaan – täältä löytyy ehkä hieman vain ajatusta mutta työn saa jokainen tehdä ihan itse.

 7. Anonymous kirjoitti:

  Lisää vain :)!Itse olen aloittanu kesäkunnon työstämistä jo noin kuukauden verran, kun aloitin herkkulakon. Samalla myös lisäsin salilla käyntiä.Mutta tarkat tavoitteet ovat kyllä täysin hämärän peitossa, en oikein tiedä, mitä minun on mahdollista saavuttaa. Mutta haluaisin muutta rasvaa lihakseksi ja kiinteytyä, ja muutenkin saada kroppaan vähän voimaa. ¨Suunnitelmissani on ollut, että menisin ehkä jonkun pt:n juttusille ja saliohjelman tekoon, täytyy vaan miettiä antaako lompakko periksi….

  • jennie kirjoitti:

   Ja mukaanhan mahtuu 🙂 Saliohjelman varmaan saa ilmaiseksi tai ainakin hyvin pienellä kustannuksella lähes joka salilta ilman että varsinaisesti tarvitsee PT:tä avuksi.. toki sitten kun ottaa mukaan PT:n niin saa hieman yksilöllisempää opastusta ja ohjausta, hinnakkaitahan ne toki ovat mutta johonkin kait se raha menisi kuitenkin. Vaikka ihan tarkkaa tavoitetta ei olekaan niin se että lähtee mukaan tällaisiin haasteisiin on jo jotain. Kiinteä kroppa kait on jokaisen toiveena ja senhän saa vain treenaamalla.

 8. Rosanna kirjoitti:

  Loistava motivaation lisääjä tuo idea! Mukana olen.:)

 9. Anonymous kirjoitti:

  Mukana ollaan! Mulla oli tarkoitus aloittaa kesäkuntoon-projekti jo tammikuussa, mutta hupsista vain, nyt onkin jo melkein huhtikuu 😮 Olen kyllä liikkunut jonkin verran vuoden alusta, mutta nyt on korkea aika panostaa ihan tosissaan!Mun tavoitteena on ensisijaisesti pudottaa 3 kg rasvaa ja kadottaa samalla senttejä vyötäröltä, lantiosta sekä reisistä. Kädet ovat tällä hetkellä heikoin kohtani, haluaisin enemmän lihasvoimaa niihin. 🙂 Olen kesäisin yleensä aina hoikempi, joten uskon, että tuo tavoite on hyvin mahdollinen. Ongelmana on yleensä se, että kesän jälkeen paino nousee aina näihin lukemiin.. :(Olen pitänyt ruokapäiväkirjaa monta vuotta hyvin epäsäännöllisesti. Nyt aion kirjoittaa siihen joka päivä. Sillä tavoin, kun oikeasti näkee, mitä suuhunsa pistää. Syön joka päivä runsaasti kasviksia, hedelmiä ja proteiinia. Vaikeuksia minulle tuottaa annosten koko. Tiedän, että syön määrällisesti liikaa, pitäisi kiinnittää huomiota enemmän siihen…T: Silvy

  • jennie kirjoitti:

   Mahtavaa Silvy 🙂 Tässä vaiheessa sitä jotenkin kummasti herää vielä ottamaan pienen loppukirin kaikissa näissä projekteissa. Sinun tapauksesi saikin miettimään aikaa kesän jälkeen.. Kunhan nyt ensin tulisi kesä ja se kesäkunto 🙂

 10. Nokkonen kirjoitti:

  Mukana, kiva idea 🙂

 11. Zeetah kirjoitti:

  Huutelin jo aikaisemmassa keskustelussa tavoitteistani, eli lähden myös mukaan:) Ensisijainen tavoite jäi siellä mainitsematta, mutta se on siis juosta 10km alle 40min tämän vuoden aikana. Tämän lisäksi tavoitteena on saada kesäkuuhun mennessä vahvempi ja kestävämpi keskivartalo juuri tuota juoksua ajatellen (ja ehkä pikkasen myös ulkonäköä;) Olen nyt pudottanut vajaa pari kiloa helmikuun alusta ja tahtia on vielä tarkoitus jatkaa niin, että toukokuun lopussa painoa olisi vielä 1,5kg vähemmän ja vyötärö pari senttiä hoikempi. Vaikeutena tässä tulee olemaan varmaan se, että jaksaisi jatkaa lihaskuntotreeniä 3-4 kertaa viikossa juoksutreenien lisäksi (joita tuleee 5-6xvko). Tuo juoksu on siis minulle se intohimo, josta en ole valmis yhtään joustamaan:) Toivottavasti tavoitteiden julkisesti täällä asettaminen motivoi kaikkia haasteeseen lähteneitä eikä kukaan luovuta kesken!

  • jennie kirjoitti:

   Hurjaa treenailua siis luvassa, ihan mieletöntä 🙂 On muuten ihan mahtava ollut saada tänne näin paljon muidenkin konkreettisia ja erilaisia tavoitteita.. Nostaa ainakin omaa motivaatiota ja innostusta ja tosiaan toivon sen toimivan samoin myös muille.

 12. Rimma kirjoitti:

  Mukana ehdottomasti! Mulla on jo oma projekti käynnissä ja täällä tarkoitus kiinteytyä aavistuksen ja kasvattaa lihasmassaa (haastavaa tehdä yhtä aikaa, mutta yritetään..). Hyvä idea oikeesti! (:

 13. Pilvi kirjoitti:

  Mukana \o Tavoite voisi olla vaikka -5kg. Eiköhän se oma tavoite saavuteta ruokavalion muuttamisella hiljalleen, siihen voisin kaivata tukea! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiva 🙂 Ruokavalioon varmaan tullaan asian tiimoilta (ja muutoinkin) vielä puuttumaan. Ja nimenomaan hiljalleen mutta pysyvästi.

 14. Janette kirjoitti:

  Hyvä idea! Mulla on tää diettailu menossa ja nyt reilussa kuukaudessa oon saanut -4kg pois ja tohon mennessä pitäs olla sama määrä plus vähän enemmän poissa. 🙂 Tsemppiä kaikille!! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Onnittelut jo saavutetusta neljästä kilosta! Tsemppiä itsellesi seuraavaan neljä+ kiloon 🙂

 15. Zeetag kirjoitti:

  Sellainen jäi vielä sanomatta, että kyllä mun mielestä sen tavoitteen pitää olla jotenkin mitattava, että se on oikeasti motivoiva. Esim. jos tavoite on kiinteytyä ja lisätä lihasmassaa niin vaikka vyötärö tai lantio -5cm, mutta painon pitäisi pysyä samassa (jolloin lähtee läskiä, ei lihasta, mutta harvoin oikeasti pystyy miinuskaloreilla lisäämään varsinaista lihasmassaa). Jos tavoite on mitattavissa, pystyy kehitystä seuraamaan helposti, mikä motivoi myös ja voi ottaa välitavoitteita, varsinkin jos tavoitteena on suurempi muutos.

  • jennie kirjoitti:

   Näinhän se menee, niinkuin joku tuolla jossain myöhemmin mainitsikin niin toimiihan peilikuvakin jonkinasteisena motivaattorina ja mittarina. Ja toivottavasti ne joilla projektit ovat vasta alussa niin tämä olisi vain alkusysäys ja projektinsa loppupäässä oleville pieni lisätsemppi:)

 16. Marja kirjoitti:

  Minäkin!Mulla on vaan yksi ongelma – mulla ei ole vaakaa! Muutin vuoden alussa ulkomaille ja vaaka jäi onnellisesti äitin varastoon, nyt ei raaski ostaa uutta kun toimiva olisi joutilaana, mutta niin kaukana. Mittanauhaa kotoa sentään löytyy, jos lähtisi sen perusteella kattelemaan? Tähtäimessä olisi ”kesäkunto”, miten tässä nyt vielä ehtii. Löllöä löytyy pepusta ja vatsasta enemmän kuin laki sallii, ja ainoat liikuntamuodot ovat juoksu, ratsastus ja kotijumppa ilman välineitä. Kehnolta näyttää, mutta parhaani aion yrittää. Etelänmies-avokkini kanssa syödään myös melko pastapainotteisesti, eikä täältä länsinaapurista tunnu löytyvän kunnon maitorahkaa. Vaikeaa tulee olemaan! Ruokapäiväkirjaa olen onnistunut pitämään jo kolmisen viikkoa, muutamia repsahduksia on siitä huolimatta tapahtunut. Vielä loppuun, että olen tässä muutaman viikon aikana lukenut läpi lähes kaikki postauksesi ja mietin, että olisiko se vaivan arvoista jos itsekin alkaisi kirjoittaa blogiin? Tarkoitan siis, että oletko itse huomannut sen olevan hyvä apukeino noin motivaation jne. kannalta? Huomasin aloituskuvissasi paljon samankaltaisuuksia oman kroppani kanssa ja olin aina ajatellut, että vartaloni on vain sen tyyppinen, että vaikka sitä laihtuisi ja kiinteytyisi niin tietyt paikat tulee aina pysymään suhteessa isoina. Edistyksesi on saanut minut epäilemään tätä! 😉

  • jennie kirjoitti:

   No mutta onhan sinulla siinä lajeja enemmän kuin monella meistä 🙂 Ihan varmasti saat tulosta aikaan vielä kesään mennessä. Mitä blogin kirjoittamiseen tulee niin kun sitä alkoi oikeasti tekemään säännöllisesti niin kyllä sitä painoakin alkoi pudota kun oli ”tilivelvollinen” viikon tapahtumista. Kyllä siis uskon että se on kannattanut vaikka suurin työ on toki tapahtunut pään sisällä. Iloitsin muuten niin tuosta viimeisestä lauseestasi ettet uskokaan, kiitos siis sinulle.

 17. Lintunen kirjoitti:

  Mukana ollaan! Ehkä ryhmässä tulee parempia tuloksia – ja tuloksia ylipäätään :)Päätin aktivoitua pitkän tauon jälkeen oman blogini suhteen. Ehkä sekin auttaa tavoitteiden saavuttamisessa. En halua asettaa mitään varsinaisia kilotavotteita. Toivon, että liikunnasta tulee taas säännöllistä ja pääsisin vihdoin viimein ahmimisesta eroon. Noilla keinoilla pitäisi tulla vähän timmimpi kroppa. Samalla kiloja voi tippua todennäköisesti muutama.

 18. Neeni kirjoitti:

  Mukana olen minäkin! Täytyy tosin sanoa, että oma projektini keskittyy enemmän ruoantarkkailuun kuin liikuntaan, mutta kyllä haasteista varmasti ainakin osa passaisi itsellenikin! Tavoitteena tosiaan olisi keventää pysyvästi kymmenisen kiloa. Siihen ei ehkä vielä kymmenessä viikossa ehdi, mutta kyllä tässäkin ajassa jo useamman kilon voisi saada pudotettua. Yhteinen haaste tsemppaisi varmasti eteenpäin! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Hienoa Neeni, Kymmenessä viikossa päästään varmasti pitkälle jo lopullistakin tavoitettasi ajatellen. Ja vielä tuota ruokavalio/liikunta asettelua ajatellen niin itse olen ainakin huomannut suurimman muutoksen tulleen nimenomaan tuolla ruokavaliolla.

 19. MinttuK kirjoitti:

  Mukana! 🙂 Itsellä tavoitteina saada herkuttelu hallintaan, saada juoksuharrastus säännölliseksi osaksi elämää (ja pystyä juoksemaan esim. 15 tai 20 km kesäkuun alussa) ja ohentaa rasvakerrosta.

  • jennie kirjoitti:

   No mutta sinullahan on nyt uudet kengätkin niin kyllä niillä kelpaa juoksennella! Kesä odota vaan – täältä me tullaan 🙂

 20. Anonymous kirjoitti:

  muknana ollaan :)!!! tavoitteena tiputtaa ennen kesää kahdeksan kiloa. kesän loputtua tästä varresta ois lähteny läskiä liikkeelle mieluiten se kymmenisen kiloa 😉 tavoitteena terveellisempi ruokavalio, kiinteytyminen ja läskin lähteminen liikkeelle. eli se kesäkunto siis 🙂 mitä sanot, onko tuo kahdeksan kiloa kymmenessä viikossa sopiva pudotustahti? Sun blogi on parasta luettavaa, tää tsemppaa niin kivasti itseäkin urheilemaan!Sanssa

  • jennie kirjoitti:

   Mahtavaa Sanssa! Kymmenessä viikossa kahdekan kiloa on hurja määrä mutta tietämättä lähtötasoa niin mahdollinen toki. Pudottelihan itsekin parhaillaan kilo/viikko vauhdilla mutta vaikka kiloja lähtisi viisi on se ihan huippu saavutus kymmenessä viikossa. Tsemppiä haasteeseen!

  • Anonymous kirjoitti:

   kiitos tsempeistä!!! oot tajuton tsemppari 🙂 eilen treenasin kuntosalilla lähes pari tuntia, tein sekä aerobista että nostin rautaa 😉 siihen perään harkkasin vielä 1,5h jazz-tanssia! aivan mahtavat fiilikset 🙂 välipaloiksi söin hedelmiä ja lounaaksi salaattia ja raejuustoa! leffaevääksi nappasin poppareiden sijasta porkkanaa 🙂 kiitos älyttmästi, sun blogi antaa mulle tajuttomasti motivaatiota!Sanssa

 21. Anna kirjoitti:

  Vielä yksi jäsen kesäkuntoprojektiin!Tavoitteenani parempi lihaserottuvuus, etenkin vatsalihaksissa. Tavoitetta on vaikea mitata numeroissa, koska sinänsä vyötäröstäkään ei tarvitse monta senttiä lähteä että lihakset erottuvat paremmin, mutta kaipa se peilikin toimii mittarina. Toteussuunnitelma on JM-jumppien (4-5 krt/viikko) lisäksi reippaiden kävelylenkkien (30-60 min) sisällyttäminen ohjelmaan parisen kertaa viikossa ja tietenkin viimeisten grammojen ollessa kyseessä, myös hieman siistitty ruokavalio, eri koitan olla syömättä makeaa joka päivä :)Tsemppiä kaikille mukaan ilmoittautuneelle – toisten kannustus ja ”painostus” antaa varmasti kivasti lisäponttaa itse kullekin!

 22. Anonymous kirjoitti:

  I´m so in! Oon saanut painoa tiputettua syksystä sellasen kymmenen kiloa ja mulla on nyt niin paljon parempi oli itseni kanssa ja oon oikeestaan aika ylpeekin, koska olin varma ettei tällanen sohvaperuna pysty muuttumaan! Ihana kun kaikki vaatteetkin näyttää niin paljon paremmalta eikä tarvi tuskailla mitä laittaa päälle! Eilen ostin tismalleen samanlaiset farkut kun ostin syksyllä–neljä kokoa pienempänä! Oli meinaan aika hyvä fiilis! Tää uus, hyvä olo saa mut jatkamaan :)Tulin viikko sit Thaimaasta ja nyt on jotenki jäänyt tää lomavaihde päälle, enkä oo kiinnittänyt huomiota ruokaan tai liikuntaan. Nyt siis on aika taas skarpata, tätä menoa ollaan kohta lähtötilanteessa ja sitähän en missään nimessä halua, kesäkin tulossa! Herättävänä tekijänä tähän oli toissapäiväinen juoksulenkki, ennen matkaa mulla ei ollut mitään ongelmaa juosta tuntia putkeen ja nyt olin vartin jälkeen ihan kuollut! Hui kuinka nopeasti se kunto laskeekaan kun ei kolmeen viikkoon oo mitään tehny!Tavoitteenani on siis nostaa kuntoa niin että jaksan taas tuon tunnin ihan kevyesti ja haluaisin myös vielä sellasen viitisen kiloa saada pois, ennen kun siirryn painon ylläpitovaiheeseen 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Siis WAU!! Ihan mahtavat onnittelut jo saavutetusta kymmenestä kilosta. Tuo tunne on kyllä niin mahtava että sitä ei voi kuvailla – neljä vaatekokoa on paljon! :)Lomaltapaluu on aina vaikeaa ja hetki menee arkeen asennoitumisessa – lohduttavaa kuitenkin on että vaikka ensikerroilla liikkuminen tuntuukin taas rankalta niin se palautuu äkkiä takaisin siihen mitä on ollut. Itse olen lisäksi huomannut että pitkien taukojen jälkeen sitä aloittaa aina hieman harjoittelemaan hieman liian kovaa kun omia rajojaan ei muista/tunne.

 23. Tsemppis kirjoitti:

  Oon mukana!Mulla ois tavotteena pudottaa painoa vähintään 5 ja enintään 10 kiloa kesään mennessä. Liikun paljon ja syön hiilihydraattitietoisesti, mutta jostain syystä en ole saanut vuoden alusta painoani putoamaan. Jos sitä nyt onnistuisi…

 24. essu kirjoitti:

  Moi, minäkin olen mukana!Olen vähin äänin seurannut blogiasi jo vähän aikaa, ja nyt kesähaaste kuulostaa niin hyvältä!Tavoitteeni kesäksi on pudottaa 4 kiloa 🙂

 25. Anonymous kirjoitti:

  Moi!! Ihan mahtava idea ja olen todellakin mukana! Mun tavoitteena on pudottaa kesään mennessä 5 kg ja saada mun reidet solakammiksi,omaan sellaset syöksylaskijan reidet hah :DEli pituutta on 160 cm ja painan 58 kg nyt ELI kesään mennessä 53 kg!!Ja tuhannet kiitokset inspiroivasta ja mielenkiintoisesta blogistasi!

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos kun lähdit mukaan ja olet tätä blogia seuraillut – ehkä tästä saa hieman lisäpuhtia tekemisiin kun on tullut julkisesti mainitsemaan tekemisistään 🙂

 26. Anonymous kirjoitti:

  Ihan mahtavaa, olen ehdottomasti mukana! Tavoitteena karistaa yhteensä noin kahdeksan kiloa, ei välttämättä kesäkuuhun mennessä, mutta kesän aikana ainakin. Uskon, että tästä projektista sais hyvin vauhtia tavoitteen saavuttamiseen! Liikunnat olen jo saanut noin suurinpiirtein kohdilleen, mutta se ruokapuoli…. Tosin lisämotivaatio liikkumiseenkaan ei koskaan ole pahitteeksi.Täytyy muuten sanoa, että sun blogi on yhtään liioittelematta ollut mun suurin motivaattori siinä elämäntapamuutoksessa, jota tässä talven aikana olen pikkuhiljaa lähtenyt toteuttamaan. Kiitos siitä!-Anne

  • jennie kirjoitti:

   Aivan mahtava juttu että lähdit Anne mukaan ja vielä mahtavampi juttu on se että olen saanut toimia sinulle innostajana jo alunperin. Nämä tällaiset jutut saavat oman mielialan aina korkealle ja lisäävät iloa ja intoa luoda myös tämän kesähaasteen kaltaisia sivuprojekteja.

 27. Anonymous kirjoitti:

  Nyt munkin on pakko laittaa ensimmäinen kommentti sun blogiin! Oon tätä lueskellut jonkin aikaa ja täytyy sanoa, että aivan mahtava motivaattori! Usein ei löydy näin tervehenkistä ”laihdutusblogia” ja mua tää kannustaa just sellaseen elämään mitä haluan tavoitella: oppia itselle sopivat elämän tavat ja ruokailut, nauttia urheilusta ja sitä kautta löytää se hyvä olo! Ja sitten kesä haasteeseen: Syksyllä tuppasi kertymään hyvin monta ylimääräistä kiloa, joista haluan eroon. En kuitenkaan halua aloittaa mitään diettiä, vaan oppia syömään niin, että pieni herkuttelu silloin tällöin ei haittaa. Siksi mun tavotteena on tämä 10 viikkoa syödä hyvin ja järkevästi, jolloin pari kiloakin pitäisi tippua. Vaakaa mä en katso, mutta peili ja farkut kertovat mulla tosi hyvin missä mennään. (käytettvien farkkujen valikoima kaapissa kasvaa kun kiloja tippuu, hyvä mittari!) Tavoite farkkuihin, joita käytin kyllä vuosi sitten, aijon mahtua kesän alussa! Toivottavasti kesäään mennessä olen oppinut kuuntelemaan itseäni ja nälkääni.. 🙂 Sen verran myös itsestäni tiedän, että n. 3-5kg painoa pitäisi tästä hetkestä tippua, että farkkutavote täyttyy!Toinen tavoite liittyy urheilemiseen: Olen osallistumassa Tukholman maratonille, joka on juuri kesäkuun alussa. Siihen asti yritän noudattaa harjoitus ohjelmaani, kehoani kuunnellen, täsmällisesti! +ohjelmaani kuuluu pikkaisen ylimääräisiä lihaskuntoharjoituskia keskivartalolle, jotta kesäkunto näkyisi ;)Jeps, haasteita odottelen!-E

  • jennie kirjoitti:

   Hienoa että uskaltauduit kommentoimaan E ja kertomaan tavoitteistasi. Tukholman maratoni kuulostaa mahtavalta ja on varmasti kokemus ja elämys kaikenkaikkineen. Niin ja tuo farkkuhaaste toimii varmasti paremmin kuin hyvin motivaattorina :DKiitos myös suunnattoman paljon kauniista sanoista ja ajtuskista tätä blogia (ja ehkäpä myös minua itseäni) koskien. Vaikka välillä hienoisia turhautumisia täälläkin tapahtuu niin pääsääntöisesti tosiaan hyvällä ja rennolla mielellä ollaan matkassa kohti tulevaa 🙂

 28. Anonymous kirjoitti:

  Löysin blogisi n. kuukausi sitten ja siitä lähtien olen joka päivä sitä lueskellut! Aivan mahtava blogi ja antaa kyllä hirmuisesti motivaatiota myös itselleni, kiitos siitä! Ja tulen ehdottomasti mukaan haasteeseen. -5kg kesäkuuhun mennessä ja salilla käyntiä min. 3 kertaa viikossa. Myös herkut on jätettävä, ainakin jätettävä 1xviikko ja sillonkin maltillisesti. Tavoitteena on elämäntapamuutos ja sen olenkin jo tammikuussa aloittanut, mutta nyt voisi vielä enemmän kiinnittää huomiota noihin herkkujen poisjättämiseen. -C

  • jennie kirjoitti:

   Mukavaa että olet viihtynyt seurassa C :)Ihania, konkreettisia tavoitteita jotka varmasti auttavat jatkamaan jo hyvin alkanutta muutosprojektiasi. Niinkuin eräs ystäväni kerran totesi niin tämä on vähän tällaista ikuisuusprojektia tämä painonhallinta ja ruokavalion viilailu.

 29. Joanna kirjoitti:

  Oon mukana! Oon tiputtanut kolmessa kuukaudessa viisi kiloa (olisi varmaan ollut enemmän, mutta helmikuu meni vähän niin ja näin :(). Haluaisin tiputtaa kesäkuun alkuun mennessä seitsemän kiloa. Ohjelmaani kuuluu kuntosali 3 krt/vko ja kerran viikossa baletti + sulkis. Aloitin myöskin maanantaina juoksuohjelman. :)Ps, mahtava blogi ja mahtava sinä!

  • jennie kirjoitti:

   Viisi kiloahan on jo ihan mahtava saavutus, joten eipä vähätellä omia saavutuksia siellä! Joskus tulee hieman heikompin kuukausi ja joskus paahdetaan täysillä – kokonaisuus on se mikä ratkaiseen ja nythän ollaan selkeästi oikeassa suunnassa. Liikkumisia sinulla ainakin piisaa joten kun ruokavalio on kunnossa niin tulostakin aivan varmasti syntyy!

 30. jennie kirjoitti:

  toivottavasti sain kaikille teille mahtavuuksille kommentoitua! Vielä kerran kiitos tästä mielettömästä osanottajamäärästä – nyt täytyy vain muttaa sanat teoiksi ja sehän meiltä onnistuu!

 31. Jenni.S kirjoitti:

  Kiva, että eksyin sun blogiin! Minä myöskin mukana menossa kesää kohti. Olin mukana GoFatGo-haasteessa, enemmänkin tavoitteena tiputtaa muutama kilo ja alkaa sitten haalimaan itseä kiinteäksi ja sen jälkeen keräilemään lihaksia. Kilot tippunut, kiinteyttä nyt siis etsin ja toivottavasti sitä kesäksi löydän. Parempi näin yhdessä teidän kaikkien kanssa! Omaa blogia ”opettelen” kirjoittelemaan, tervetuloa pyörähtämään sielläkin!

  • jennie kirjoitti:

   Mukava tosiaan että tänne tiesi ihan sattumalta löysit 🙂 Tuo GFG-haaste kummitteli itselläkin jossain vaiheessa ajtuksena lähinnä kokeilumielessä mutta jäi sitten.. mahtava kuulla että olet saanut sillä tulosta aikaan ja kiva että olet aloittanut bloggailun. Tämä on kyllä oikein antoisaa hommaa ja vie helposti mukanaan 🙂 Niin, ja siis ennenkaikkea hienoa että lähdit haasteeseen mukaan!

 32. Anonymous kirjoitti:

  Moikka! Sulla on todella hyvä blogi. Oon seuraillu tätä nyt muutamia kuukausia ja jos sun lähtötilanne ja mitä olet nyt ei tsemppaa.. niin ei sitten mikään! Kiitos siis tästä blogista! Itsellä pudottamista noin 5 kg.. ja suurin osa tuntuu olevan juuri keskivartalossa. Lähden mielelläni mukaan tähän jos vaan mahtuu. Kiire vaqan taitaa tulla.. On tätä harkintaa kestänytki jo 2 vuotta jolloin pääsin repsahtamaan. Hyvät vinkit on siis tarpeen. Heipsan =) Terveisin Kristiina

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos Kristiina, mukaanhan mahtuu aina! Yritetään tsempata toinen toisiamme ainakin seuraavat kymmenen viikkoa ja katsotaan mitä saadaan aikaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *