Hae
My Project Is Me

Treenit ulkona

Olen aina ihmetellyt niitä hulluja, jotka pakkaavat treenikamansa mukaan esimerkiksi viikon etelänlöhö-lomalle. Nyt minä olin sellainen hullu, vaikken vielä treeneihin asti (yhtä kertaa) lukuun ottamatta päässytkään.

_1020535 _1020555 _1020554 _1020568

Kun olin pitänyt tarpeeksi kauan taukoa treeneistä, ei varsinaista halukkuutta enää ollut mutta kun vedin kamat päälleni niin energiaa löytyi. Ja se tunne kun vihdoin sai kropan liikkeelle oli mahtava! En enää todellakaan pidä aamutuimaan rantabulevardilla lenkkeilijöitä hulluina, itse asiassa haluaisin tehdä niin itsekin. Minusta olisi oikeasti tavattoman mahtavaa päästä juoksemaan auringonnousussa (tai vastaavasti –laskussa) rantakatua pitkin ja jos elokuussa rantalomalle pääsen, aion tämän toteuttaa.

2 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    Menin sitten mökille tai kylpylään, aina otan lenkkitossut mukaan 🙂 . Ei parempaa aloitusta ole lomallakaan, AIKAINEN aamujuoksu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.