Hae
My Project Is Me

Yllättävän hyvä

Muistaako kukaan, kun Rax – ravintolat ilmestyivät katukuvaan joskus 90-luvun puolivälin jälkeen? Samoihin aikoihin Ranska voitti jalkapallon MM-kultaa ja Britney Spears julkaisi ensimmäisen sinkkunsa. Ihan noin kauaa ei edellisestä Raxin vierailusta sentään ole mutta jokunen vuosi kuitenkin. Tuolloin vannoin, etten enää ikinä tuhlaa rahojani sinne mutta koskaan ei pitäisi sanoa ”ei koskaan”.

IMG_2604

IMG_2613

IMG_2615

Kun nälkä yllättää lapsiperheen, on avun oltava lähellä. Ruokaa pitää saada nopeasti ja ympäristön pitää olla lapsiystävällinen. Vaikka lapset toki useimmissa ravintoloissa otetaankin vastaan mielellään, on aikuisen helpotus jos tilasta löytyy myös erillinen leikkipaikka. Lisäksi kun lapset tiettyyn ikään mennessä saattavat ryhtyä melko ronkeleiksi ruoan suhteen, ei kovin hinnakkaaseen paikkaan viitsi aina lähteä koittamaan onneaan.  Muun muassa edellä esitetyistä syistä päädyin vaihtoehtoon käydä katsomassa mitä muuta sieltä Raxista saa kuin niitä pizzoja  – ja niitähän sai. Itseasiassa kukaan meistä ei syönyt kuin maksimissaan kaksi pizzapalaa ja muutoin vatsa täyttyi salaattipöydän antimilla ja lapset söivät myös tarjolla ollutta kinkkukiusausta. Kuulinkin sittemmin että salaattibuffet on jokin aika sitten uudistunut ja kasvanut.

IMG_2599

IMG_2601

IMG_2617

Ja koska pehmisbuffan nyt sattui saamaan 1€:lla niin jäätelölläkin tuli herkuteltua. Olinkin itseasiassa unohtanut miten taivaallinen yhdistelmä pehmis kuuman kahvin seassa on ja mieleen muistui välittömästi omat pikaruokalassa työskentelyaikani. Kaikkineen, voin siis yllättäen suositella Raxia ruokailupaikkana silloin kun kaipaa jotain helppoa ja nopeaa. Mitään kovin erikoisia makuelämyksiä ei ehkä kympillä saa mutta sen tärkeimmän kyllä, eli täyden vatsan.

IMG_2611

Lapset oli leikkunurkan lisäksi huomioitu myös omin aterimin

Lapset oli leikkunurkan lisäksi huomioitu myös omin aterimin

Ja kuten huomaa, kyseessä on nykyään Rax Buffet ei Rax pizzabuffet, kuten aikanaan

Ja kuten huomaa, kyseessä on nykyään Rax Buffet ei Rax pizzabuffet, kuten aikanaan

 

9 kommenttia

 1. Hansu kirjoitti:

  Itse kävin n. Vuosi sitten ja olin todella pettynyt. Silloin oli todella huonot valikoimat jos yritti syödä ns. Terveellisesti

  • jennie kirjoitti:

   Onkohan uudistus tullut sen jälkeen? Nyt nimittäin oli salaattipöydässä kaikenlaista (protskulähteiksi kananmunia, raejuustoa ja papuja sekä tietty perusainekset).

   • noureni kirjoitti:

    raxin valikoima on mennyt vuosivuodelta huonommaksi ja hinta on noussut ennen sai salaattibuffetin erikseen ja se oli 6.95e ja salaattipöydässä oli muutakin kuin rehuja esim. kananrintapaloja. sai vetää ihan oikeesti kanasalaattia buffetista. itsellä keliakia ja aina kun raxiin oon mennyt oon saanut tulisia kanoja, grillattuu maissii, tortilla sipsei, salsaa, poppareit, runsaan salaatti pöydän, (kananmunineen ja raejuustoineen) + päivän keitton esim. bataatti ja olen tykännyt nyt hinta noussut jopa 10.95e vko loppuisin. ja keitot aina samoja. sekä valikoimista poistunut paljon mun suosikkeja. (jalapenot) + kahvi törkeen pahaa. itellä raxi vain viiminen vaihtoehto enää jos muut lounaspaikat menny kiinni.

    • jennie kirjoitti:

     Itsellä mennyt tuommoinen vielä laajempi salaattibuffakausi ihan ohi mutta en ehkä olisi sitä (ainakaan tällä kertaa) kaivannut. Toki, en syö paikassa kovin usein enkä voi sanoa että onko valikoima aina sama vai vaihteleeko. Sen kyllä muistan kun aikanaan pehmis kuului hintaan mutta siitä nyt on jo ainakin kymmenen vuotta 😀

 2. ulla kirjoitti:

  Ja noita saa santsaa niin paljon kuin jaksaa ? Näyttää kyll’ hyvältä tuo salaattipöytä !!! =) Ei ole tullut käytyä, kun en pizzaa niinkään syö, mutta tuo salaattipöytä, nam .

 3. Tytti kirjoitti:

  Kaveri on töissä Raxissa ja ilmeisesti ihan hiljattain on valikoimaa uudistettu. Pitäiskin muistaa käydä testaamassa pitkästä aikaa. 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Joo, näin mäkin kuulin että on hiljattain uudistunut tuo salaattibuffapuoli ja ite kyllä tykkäsin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.