Paras broileriresepti
Jos kertoisin että minulla on tarjota resepti, jolla broilerinfileesi ei varmasti muutu kuivaksi niin kiinnostuisitko? Entä jos kertoisin että samainen resepti aiheuttaa tavanomaista vähemmän tiskiä; Ei vaadi lainkaan lisättyä rasvaa; On maustettavissa juuri oman makusi mukaan; Ja muuntuu tarvittaessa vaikka nyhtökanaksi. Kiinnostuisitko?
Tästä ideasta on kiittäminen avopuolisoani, joka on valmistanut broilerinsa paistopussissa jo jonkin aikaa. Kyllä, se salaisuus on paistopussi, jonne lisätään broilerinfileiden lisäksi vettä ja mausteita. Suljetaan pussi, sekoitellaan ja sujautetaan uunin 175c:een ja annetaan kypsyä 40-60 minuuttia riippuen kuinka mureaa lihaa tahtoo saada. Ylimääräisen nesteen voi kypsennyksen jälkeen kaata pois tai käyttää hyödyksi kastikkeen pohjana.
Helppoa, siistiä, vaivatonta ja kaikenlisäksi hyvää sekä monikäyttöistä – yksinkertaisesti parasta.