Hae
My Project Is Me

4x Alelöytö

Aletaan elää aleostosten loppuhuipennusta ja sjurkean kesän johdosta tarjolla on aikalailla kaikkea kivaa kesään. Jos siis sattuu luottamaan että kesä sieltä vielä tulee 😉 En taida olla mikään ammattitason shoppailija, sillä useammasta yrityskerrasta huolimatta olen tehnyt vain neljä aleostosta tämän kesän aikana.  Osa näsitä ostoksista on kuitenkin todistanut tarpeellisuutensa lyhyen ajan sisään jo useamman kerran eli aikamoinen win-win tilanne. Ohessa siis neljä aleostostani tältä kesältä.

 

Ale 70%: Shortsit, Kappahl noin 10€

Näiltä shortseilta et ole voinut välttyä tässä blogissa. Kun nämä joskus kesän alkupuoliskolla ostin, en arvannut että niistä tulee kesän ykköshousut. Milloin vain sää on sallinut, olen melkeinpä näissä kulkenut. Vieläkin näitä näytti olevan hyllyssä kun kuljin Jumbossa Kappahlin ohitse. Värejä oli omien khakinvihreiden sijaan myös muita.

 

Ale 25%: Aurinkolasit, Glitter noin 5€

En ole koskaan omistanut oikeita aurinkolaseja, siis sellaisia jotka voisi ostaa jostain optikkoliikkestä tai vastaavasta. Ensinnäkään en varmaan uskalataisi käyttää sellaisia koska pelkäisin että unohtaisin ne jonnekin. Pelkäisin myös että onnistuisin rikkomaan ne tai vähintäänkin narmuttamaan lasin. Ja jos en itse niin joku lapsista. Siispä olen pidättäytynyt näissä muutaman euron laseissa, joista viimeisimmät hankin mystisesti kadonneiden (ihan oikeasti, en ymmärrä missä ne ovat) tilalle.  (Huomaatko tutut shortsit?)

 

Ale n.75%: Toppi, HM 10€

Olin katsellut tätä paljettikoristeltua toppia Hennesillä jo aiemmin mutta silloinen alennettu hinta oli mielestäni jokseenkin korkea. Toppi jäi kuitenkin mieleeni sillä se tuntui päällä ensikokeilusta alkaen omalta ja oli jotain sellaista mitä kaapissani ei ole ollut. Eilen Jumbossa käydessäni huomasin ilokseni että alennusprosentti oli suurentunut enkä epäröinyt hetkeäkään ostopäätöstä tehdessä.

Ale 70%: Shortsit, Vero Moda noin 10€

Luotan että vielä tulee kesäpäiviä ja pääsen näitä käyttämään. Olen tänä kesänä muutoinkin löytänyt shortsit jotenkin uudelleen. Käytin vuosia välissä enemmän hameita mutta lasten kanssa liikkuessa olen luopunut niistä lähes kokonaan ihan vain käytännöllisyyden vuoksi. Ja ilmankin lapsia olen jotenkin enemmän omiani shortseissa kuin hameessa – ainakin tällä hetkellä.

Oletko sinä tehnyt alelöytöjä tänä kesänä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.