Hae
My Project Is Me

Plussan puolella

Heipävain,

Niinkuin vannoin aloittavani tämän viikon terveellisyyden perikuvana ja jättämällä ylimääräiset herkuttelut muille. Kuten arvata siis saattaa, näin ei tapahtunut – kävikin ihan päinvastoin. Olin jostain kumman syystä maanantaina ihan puhki ja poikki ja vannoin kävelylenkilläni että tiistaina pidän vapaapäivän liikunnasta. Motivaation ollessa alhaalla ei illan jumpastakaan tullut mitään vaan ajatukset karkailivat ties missä. Sitten pettymyksen saattelemana painelin kauppaan ja ostin lohdutussuklaata ja leipää.

Tämä lohtu kuitenkin tuli mitäilmeisimmin tarpeeseen koska tiistaina oli aivan toinen ääni kellossa ja yllätyksekseni huomasin olevani lenkillä hyvillä mielin:) Ja oikeastaan hyvillämielin on taas liikuttu siitä lähtien. Mutta se herkuttelu.. Jokapäivä on nyt mukamasti ollut ties mimmoinenkin tekosyy ja uskallanpa luvata että paino on maanantaina ensimmäistä kertaa suurempi kuin mitä se oli edellismittauksessa.

Onneksi posteljooni oli perjantaina pudottanut tällaisen postiluukusta:


Ja mitäs muutakaan se olisi ollut kuin tilaamani jumppa dvd:t  🙂 En ole ikinä omistanut, enkä myöskään uskonut että omistan, tällaisia mutta näin nyt vain kävi.

Ehdin jo pikaiseen niitä vilkaista ja täytyy sanoa että Jillian Michaelsin ja Andersonin tuotanto vaikutti hyvältä! Perinteisempää mallia edustaa tuo 10 minuutin treeni. Vicky Binns sen sijaan oli pettymys. Palaan näihin kuitenkin vielä tarkemmin tutustuttuani tarjontaan tarkemmin. Koska haluan edetä dvd ja ohjelma kerrallaan saattaa olla että menee hetki ennenkuin  niitä täällä sen tarkemmin esittelen. Niin ja tuo 6week sixpack taitaa kuitenkin tulla omaan käyttööni 🙂

2 kommenttia

  1. Seelia kirjoitti:

    Moi! Löysin just sun bogin ja oon sitä nyt lueskellu. Tosi hyvä blogi kyllä on, kenties siks ku ite samoissa ajatuksissa! 🙂 Tuo Jillianiin jummpavideo kiinnostaa! 😀

  2. jennie kirjoitti:

    Seelia: Kiva että olet löytänyt tiesi tänne ja itseäsi kiinnostavia aiheita:) Toivotan sinulle etenemisiä oman projektisi parissa ja jos uskallat niin kerro toki kuulumisiasi:) Itse lupaan kertoa Jillianin tuotannosta melko pikaisesti sillä se on se millä ajattelin aloittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.