Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Kesäkuntoon 2015: Nyt se onnistuu

Kaupallinen yhteistyö: 24 Fitness Online

Moi,

Koska olen niin innoissani, en malta olla aloittamatta tätä postausta sillä iloisessa uutisella että aamupainoni on kotivaa’alla 63,2kg!! Ja tämä siis tarkoittaa että viikossa on pudotusta tullut 1,2kg, eikä se kaikki enää tässä vaiheessa voi olla pelkkää nestettä kun ohjelmaa on takana kaksi viikkoa. Tahti on kova, en kiellä sitä mutta alussa paino putoaa aina rivakammin enkä siis sinällään ole huolissani siitä että tällä menolla kaikki lihakseni olisivat kesään mennessä mennyttä. Tässä vaiheessa nautitaan tuloksista joita tulee valmennuksellani yhteistyökumppani 24 Fitness Onlinella.

hahhah, ei ihan ole pussailtavan kokoiset lihakset vielä :D

hahhah, ei ihan ole pussailtavan kokoiset lihakset vielä 😀

Käyn siis tällä hetkellä neljästi viikossa salilla, nelijakoisella ohjelmalla jonka tarkoitus on tukea painonpudotusprojektiani. Muuta liikuntaa minulle ei ole valmennuksen myötä tässä vaiheessa ohjeistettu mutta tavattuani valmentajaani Marjo Krishia viime viikolla, puhuimme myös mahdollisen aerobisen lisäämisestä. Olen toki ulkoillut lasten kanssa ja varsinkin nyt kevään tultua ja pyöräilykauden alettua, on kävely/hölkkälenkkejä pikkupyöräilijän kanssa päässyt tekemään ihan pyytämättä.

IMG_3318

IMg

 

Mitä ruokavalioon tulee niin nälkä is bäk. Ensimmäisellä viikolla näläntunnetta ei siis ehtinyt esiintyä mutta toisella viikolla sitä sitten jo esiintyikin mutta ei häiritsevästi. Valmentajan kanssa keskustelimme myös tästä ja niin kauan kuin se ei ole aivan mahdotonta, niin ruokavalioon ei tehdä muutoksia sillä pieni nälkä on vain merkki siitä että aineenvaihdunta toimii. Näillä siis mennään toistaiseksi vaikka lähiaikoina viikoittainen cheat meal odottaakin.

Asettamani haamutavoite (60kg) äitienpäivään mennessä (10.5) vaikuttaa siis tällä hetkellä hyvinkin todennäköiseltä. Kummasti tulokset motivoivat jatkamaan ja vaikka vaaka olisi tänä aamuna näyttänyt jotain muuta, niin sanoisin silti tämän ääneen: Oloni on selkeästi keventynyt ja tiivistynyt näinä kahtena viikkona. Vaikka ne jenkkakahvat tietenkin edelleen ovat riesana niin minulla on sellainen tunne että nyt se onnistuu!

IMG_3418

IMG_3397

Kaupallinen yhteistyö: 24 Fitness Online

6 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Tsemppii tsemppii !!! 🙂 Motivaatio taitaa olla kohillaan. Hyvä hyvä 😉
  Aivan ihanaa kun alkaa olla taas hyvt ulkoilusäät- tekee mieli kokoajan ulos. Vaikka vaan kävelemään.
  Juoksu lapsen pyöräillessä seurana on kivaa. vaikka yksin juoksen mieluiten . 🙂

  Ihania , aurinkoisia päiviä ja aerobisia lenkkejä sulle .

  Onpas tuttu päiväkodinpiha, tuossa yhdessä Instagramin kuvassa.

  • jennie kirjoitti:

   Joo, asenne on pitkästä aikaa kohdillaan – yhtään suklaatakaan ei tullut syötyä pääsiäisenä, eikä tehnyt edes tiukkaa 🙂

   Ja ihanaa tosiaan kun säät lämpenee ja aurinko alkaa vilahtelemaan niin tulee taas liikuttua vähän kotiympäristöä pidemmällekin leikkimään, vaikkei tuokaan nyt missään kovin kaukana ole tuo punainen päiväkoti 😉

 2. Salli kirjoitti:

  Moikka! Saanko kysäistä kuinka pitkä mahdat olla? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Toki saa 🙂 jotakuinkin 161cm – olen ennen väittänyt olevani sentin pidempi mutta epäilen olleeni silloin väärässä 😀

 3. jossu kirjoitti:

  Hei! Kiinnostaisi myös tilata tuolta Fitness24 Onlinelta ruokavalio tuleva kesä mielessä.:) Kerran olen seurannut Fitfarmin ohjeita ja mietinkin kuinka paljon nämä kaksi eroaa toisistaan. Fitness24 onlinen ruokavaliot on yksilöllisemmin suunniteltu mutta eroaako esim monipuolisuudellaan? Voiko sisältöön itse vaikuttaa kuinka paljon? Fitfarmin ruokavalio oli nimittäin aika yksipuolista.. Syön suht terveellisesti mutta ongelma on enemmänkin ruuan määrän suhteen, kun liikkuu paljon tuntuu että koko ajan on nälkä. enkä enää tiedä mikä määrä olisi sopiva kun voisi syödä kokoajan.:D

  • jennie kirjoitti:

   Moikka, Hieman vastailinkin kysymyskiisi ihan postauksen muodossa sillä samantyypisiä kysymyksiä on tullut muitakin: https://myprojectisme.vaikuttajamedia.fi/2015/04/09/huipputarjous-24-fitness-onlinelta/

   Mutta ruokavalioon itseensä niin se tosiaan on yksilöllinen eli tehdään täysin sinun tavoitteiden ja tarpeiden pohjalta. Mikäli ruokavalio tuntuu hankalalta tai se ei tunnu toimivan (on vaikka koko ajan jäätävä nälkä) niin sitä on mahdollista muokata sellaiseksi että siitä saadaan mahdollisimman sopiva ja hyvä. Toki ruokavalioideologiassa on paljon samaa kuin vaikkapa Fitfarmilal, koska perinteisiin puhtaisiin raaka-aineisiin nämäkin perustuvat mutta se on omalla tavallaan suurpiirteisempää. Jos olet käynyt FF:n valmennuksia läpi niin tietänet että heillä on ohjeet, niille mahdolliset korvaavat tuotteet ja siinä se. 24FO sensijaan antaa ohjeen, jota voi noudattaa joko pilkun tarkasti tai ymmärtää kokonaisuuden jonka myötä oman ruokavalion makrojakaumaa on helpompi oppia ymmärtämään.

   Itse ajattelin etttä jahka tämä dieettini joskus loppuu niin haluaisin ehkä talven ”bulkille” ostaa ruokavalion vain siksi että vältytään viime talven ylimääräiseltä massankeruulta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.