Hae
My Project Is Me

Kotimaan lomahelmiä: Veininmylly

Kotimaan lomakohteita, varsinkaan niitä jotka löytyvät ihan omista kotinurkista, tulee harvemmin nostettua esiin millään lailla. Jotenkin sitä ummistaa silmänsä kaikelle oman kaupungin tarjonnalle vaikka todellisuus saattaisi olla toinen. Tikurilassa on jotain sellaista, jonne on ollut tarkoitus tutustua jo useamman vuoden ajan, mutten vain ole saanut aikaiseksi: Veininmylly.

P1050096

P1050137

P1050101

P1050107

P1050106

Pieni, punainen ja vahalla tavalla romanttinen kahvila Keravanjoen varressa on tavattoman sympaattinen. Kahvila on auki vain kesäisin ja toisinaan siellä on jopa ruuhkaista, varsinkin jos ulkolavalla on tanssit. Omalla käyntikerralla oli valitettavan hiljaista ja kahvilan tarjonta hieman ankeaa mutta jotain sympaattista tässä 30-luvulla valmistuneessa myllyssä on.

 

P1050133

P1050134

2 kommenttia

  1. Eikku kirjoitti:

    Hih, minun päivittäisen lenkkireitin varrella ja lähellä kotia :). Se on kyllä symppis paikka, ja talvisin nukkuu kuin muumitalo. Kesämaanantaisin siellä tosiaan tanssitaan ja on hauskaa kuunnella sitä musiikkia ja joskus jäädä sillalle katsomaankin, kun mummot pyörähtelevät suomi-iskelmien tahtiin.

  2. ulla kirjoitti:

    Tuttu kahvila…. oli vaan viime kesänä ainakin aika epäsiisti. Onkohan parannusta viime vuoteen.

    Toinen ihana kesäpäivän kahvila on Helsingin pitäjänkirkon kahvila .. Laurentius 🙂 Suosittelen .
    http://www.kahvitupalaurentius.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.