Hae
My Project Is Me

Tämäkin on parasta just nyt

Moi,
Kaupasta löytyi tänään jotain lähes täydellistä, ainakin jokaisen sellaisen mielestä joka muistaa vielä Mars Delight-patukat tai tykkää Tvixeistä. Idea molemmissa edellämainituissa on sama, rapeahko suklainen keksipatukka (vai keksinen suklaapatukka) ja tämä idea tietysti toistui päivän löydössä eli Leaderin So-lo-Carb-sarjan uutuusmaussa.

kuva 1(89)

Minä olin rohmu ja vetelin herkkuni jo kaupan parkkipaikalla (hyi, hyi minua) eli kuvat ovat sen mukaiset mutta kuten odottaa osasi oli patukka hivenen rapsakka, keksinen. Maultaan makea ja oikeasti herkullinen – sekä hivenen kookoksinen. Tämä meni minusta jo oikeasti ihan karkin puolelle ja vieläkin nousee vesi kielelle kun tätä ajattelen. Näin täpinöissäni en ole mistään protskupatukasta ollut pitkään aikaan (en edes paljon kehutuista Quest Bareista, joista lupaan kirjoitella joku toinen kerta) mutta…

kuva 3(72)

kuva 4(53)

Mutta kun ne ravintoarvot eivät ole parhaat mahdolliset. Toivon että kukaan ei syö näitä patukoita terveellisen ruoan korvikkeena vaan ennemminkin terveellisempänä herkkuna, jollaiseksi ainakin tämä soveltuu paremmin kuin hyvin. Vaikka proteiinia on reilu 20% (12,9g) on hiilareita reilu 30%. Näistä sokereita ei tosin ole kuin 1/3 mutta kuitenkin.. Ravintoarvollisesti patukka voisi siis olla fiksumpikin mutta kärisikö siitä maku, en tiedä. Niin hyvää tämä kuitenkin oli että en halua potea tavattoman huonoa omatuntoa siitä tosiasiasta että tätä läpikäymääni BC:tä koskien proteiinin määrän olisi tullut olla korkeampi, jotta tuote olisi läpäissyt tiukan hyvksyntäseulan. Noin, nyt olen siis julkisesti sortunut enkä voi loppupeleissä olevani noudattanut tätä 100%.

Makuja oli muuten joku muukin uutuus mutta tämä oli se, minkä minä ostin. Ja vaikka olenkin tehnyt Leaderin kanssa blogini puolesta yhteistyötä on tämä ostoskerta ihan itsenäisesti suoritettu ja tehty. Makunsa puolesta tämä taisi nousta kertaheitolla omaksi uudeksi rakkaudekseni mitä näihin patukoihin tulee.

12 kommenttia

 1. Tiina kirjoitti:

  Ooooo apuva tota on pakko pakko saada! Toivottovasti on rantautunu tännekin :).

 2. Mari kirjoitti:

  Mmmmmm! Taidankin herkkupäivänä suunnata Filmtownin irttarihyllyn sijasta ruokakaupan patukkahyllylle.. 🙂

 3. marissa kirjoitti:

  Auts! Tota on kyllä ehkä ihan pakko maistaa. Heti! 😛

 4. ida parviainen kirjoitti:

  Voi taivas miten hyvältä kuullostaa!! Harmi vaan että ei oo niin hyvät ravintoarvot kun monissa muissa leaderin patukoissa, joita itse suosin. Pakko testata silti! 😉

  • jennie kirjoitti:

   Niinpä, mutta oli se kyllä herkkua (ja nyt kun olen luonut kamalia ennakkopaineita tälle niin toivotaan että tykkäät)

 5. lare kirjoitti:

  laitatko vielä tarkemmat makrot? 🙂 ihanalta näyttää ja kuulostaa<3 josko voisin sokeripelostani huolimatta maistaa joskus..

  • jennie kirjoitti:

   Se kyllä oli herkkua. Vitsit, paperi joutui multa jo roskiin enkä nyt millään muista ulkoa eikä Leaderin sivullakaan tainnut olla veilä mainintaa näistä (ajatella, tästä blogista löytyy tietoa ennen virallisia tahoja – kerrankin olen oikeasti etunenässä liikenteessä :D) Kuvaa kuitenkin kun zoomailee niin näyttäisi että 61g patukka sisältää
   rasvaa 10,8g (tyydyttynyttä 5,9)
   hiilareita 19,1 (sokereita 5,6 ja polyoleja 13,1)
   protskua 12,9g

   sekä toki jonkun verran kuitua ja natriumia.

 6. Mey kirjoitti:

  Osaatko äkikseltään sanoa, onko tuote gluteeniton? Näyttää aivan liian hyvältä! 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.