Hae
My Project Is Me

Ei sitten mitään järkevää ajatusta

Moikka,

Olen aloittanut tänään jo kaksi tekstiä, jotka olen kuitenkin jostain syystä jättänyt kesken. En vain saa ajatuksiani millään kasattua tänä aamuna, mikä lie perjantailevottomuus on päällä 😀

Sen sijaan kerätään ajatusta uudelle kokeilukierrokselle tuota Superdieettien kotitreeniä varten, samalla tyypillisestä aamupalasta nauttien: Iso lasillinen vettä, kuppi kahvia (olen taas palannut kahvinjuonnin pariin) sekä aamurahka erittäin epäkauniisti mutta käytännöllisesti aseteltuna.

Ei miita kuin mukavaa perjantaita!

6 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Toista kertaa taidan kommentoida vaikka lukenu oon sun juttuja jo kauan 🙂 ihailen kyl tuota sun jaksamista liikkumiseen ja treenaamiseen myös raskauden aikana.. Itselläni kaksi pientä ja toisen jälkeen sain kovankin inspiksen raskauskilojen häivyttämiseksi. Sehän onnistui ihan näppärästi lähinnä pelkillä reippailla kävelylenkillä monta kertaa viikossa.. 3kk aikana sain 20kg pois sisältäen vauvan:) nyt odotan kolmatta ehkä kolme viikkoa sun viikoista jäljessä ja oon päättänyt että tässä raskaudessa en anna kilojakaan kertyä ”niin paljon kun tulee”.. tiedän et omalta osaltani niihin voi myös hieman vaikuttaa. Ruokavalioni on koostunut aika lailla normaalista kotiruuista ja herkkuja en paljon harrasta.. (johtunee ehkä osaksi pahoinvoinnista joka ei ota loppuakseen). Mut jos tuosta liikunnasta sais edes pidettyä kiinni niin en ihan pääse repsahtamaan kun tiedän kovan liikuntavimman iskevän taas enemmän raskauden jälkeen. Olen myös käsittänyt et sulla on kanssa suonikohjuja vai onko enää? eikö ne haittaa raskaudessa mitenkään? minulla osa poistettu mut se on kaikista tympein vaiva kyl mitä voi ollakaa.. tukisukkahousuja kyl pidän pahimpien särkyjen aikaan vaikka pitäisi pitää koko ajan. Omalta osaltani se vie kyl motivaatiota liikkumiseen kun pitkästi ei pysty kävellä ilman niitä sukkahousuja ja pitäessä ne ahistaa ja kiristää pinnaa 😀 tällaisia ajatuksia. raskaudesta saisit postata enemmän. Varmasti on innokkaita lukijoita 🙂 -Riikka

  • jennie kirjoitti:

   Odotuksen iloa siis sinullekin 🙂 Toivotaan toki että tuo pahoinvointi joskus helpottaa, on varmasti paitsi inhottavaa myös rankkaa.Juu, minulla on tuossa vasemman jalan polvitaipeessa melkoinen suonikohju, joka ei raskaudesta johdu mutta on saattanuty toki tilannetta pahentaa. Itsellä olisi ollut aika leikkaukseen mutta raskaus siirsi suunnitelmia vähän eteenpäin. Se on kyllä tympeä vaiva kun tosiaan pahoina päivinä jomottaa jatkuvalla syötöllä. Onneksi pääsääntöisesti pystyn liikkumaan ilman vaivoja. Toiveesi raskausajan ajatuksista on kuultu 🙂 tahallani olen pitänyt hieman hiljaiseloa näien tekstien kanssa mutta aikomuksena (ja jo ajatuksen tasolla) on muutamakin juttu..

  • Anonymous kirjoitti:

   Minullakin oli vasemmassa polvitaipeessa isohko ja vaivaava suonikohju jo toisen raskauden aikana (joka häiritsi liikkumista totaalisesti loppuraskaudessa.. synnytyksessä sitten kävi niin että se tulehtui. Jouduin mahapiikkejä pistelemään veren hyytymisen ehkäisemiseksi ja kovasti rasvaamaan. Kipeä oli tulehduksen aikana! raskauden jälkeen sehän sitten luonnollisesti laski mutta onneks sain jälkitarkastuksessa sitten lääkärin ylipuhuttua ja laittoi lähetettä sairaalaan vaahtoruiskutukseen. Näppärä toimenpide oli ja nyt on suoni ”tukittu” jottei siihen pääse enää uutta tulemaan.. eipähän pääse tässä raskaudessa nyt niin vaivaamaan:) huomasin sen et yllättävän vähän neuvoloissakin kerrotaan suonikohjuista ja niiden vaikutuksista raskauteen. Se vaahtoruiskutus lääkäri osasikin sitten kertoa tarkemmin suonikohjuista muutenkin kun niin pihalla olin kaikesta:D ehkä olin ajatellutkin joskus ettei 22-vuotiaalla tällaisia ongelmia olisi, mutta näköjäään.. jospa sullakaan ei nyt alkaisi vaivaamaan sen enempää. Sen verran jäi traumoja sen tulehduksen kans etten enää pystyasennossa synnytä koska silloin paine jalassa kovempi ja riski tuollaiseen suurempi vaikka mielummin synnyttäisin ennemmin jakkaralla kuin sängyssä:) tällainen suonikohjutarina tällä kertaa:D -Riikka

  • jennie kirjoitti:

   Hui kamala, eipä minullekaan ole tuosta kukaan varoitellut sen enempää. Totesivat vain sen ajan kanssa että siiretään eteenpäin koska raskasu voi sitä kuitenkin pahentaa. Täytyy tsoiaan toivoa että menee tämän ajan ohitse siinä missä aiemminkin. Sitten kesällä 2014 sitä kiusaa (ja vaaraa) ei enää ole 🙂

 2. Katinka kirjoitti:

  Ilmoittaudun uudeksi lukijaksi 🙂 Tässä parin päivän sisään olen lueskellut koko blogisi läpi ja kerännyt teksteistäsi hurjan määrän inspiraatiota omaan projektiini! Uskomattoman hienon työn olet tehnyt. Ja hirmusesti onnea ja iloa odotukseen 🙂 Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *