Hae
My Project Is Me

Pitkästä aikaa iltalenkillä

Moi,

Eilen on taas ylitetty yksi ”este” ja lähdetty iltalenkille. Samaan reissuun tosin yhdistin kaupassa käynnin ja muutaman muun jutun mutta matkaa kertyi ennen kauppaan pääsyä kolmen vartin verran. Ilmahan oli eilen illalla hyvä – ei pahemmin tuullut ja luntakin satoi vain hiljalleen. Pakkasta olisi minun puolestani saanut olla ehkä hieman vähemmän mutta meni se näinkin.

Kuvienkin mukaisesti lenkkini oli ”kaupunkikierros” ja täytyy sanoa että olin ihan unohtanut miten mukava joulunaikaan on kävellä asuinalueilla. Yleensähän harrastan erinäisiä lenkkipolkuja, jos siis ulkona liikun mutta mukavaa se oli näinkin.

Toinen mikä oli mukavaa oli itsensä voittaminen välittömästi aamusta. Minulla oli takana äärettömän huonosti nukuttu yö mutta lähdin kuin lähdinkin salille sillä ajatuksella että tämän jälkeen ei enää ole kuin yksi herättävä aamu jäljellä. Tänään on se aamu ja sitten alkaa viikon loma! Lomalla aion lomailun lisäksi keskittyä teiltä saatuihin sähköposteihin, eli maltattehan odottaa vielä muutaman hetken vastaustani. Pian kuitenkin aamupalalle ja kohti viikon viimeistä salia. Saa nähdä jääkö samalla vuoden viimeiseksi..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.