Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Voittajan on helppo hymyillä

Kaupallinen yhteistyö: Beconfident
*Sisältää mainoslinkkejä

Moikka,

Kiitos kaikille osallistujille BeconfiDentin kanssa yhteistyössä toteutettuuun arvontaan, joka tarjosi juuri sinulle mahdollisuuden valkoisempaan hymyyn. Minä itse kokeilin kymmenen päivän ajan hampaidenvalkaisua geelillä sekä omaan suuhun muotoiltavien muottien avulla (Starter Kit). Vain vartti päivässä, kymmenen päivän ajan ja tuloksena häikäisevämpi hymy.

IMG_0223-682x1024 IMG_9775-1024x682 IMG_9778-1024x682

Ennenkuin julkaisen onnellisen voittajan niin minulla on hyviä uutisia meistä jokaiselle. Blogini lukijana nimittäin sinulla on mahdollisuus saada 10% alennus BeconfiDentin verkkokaupasta kaikille tuotteille koodilla MPIM (joko pieinillä tai isoilla kirjaimilla). Hinnat alk. 14,90€ sisältäen ilmaisen toimituksen.

Mutta kuka onkaan se onnekas, joka saa itselleen tämän:

bcdlahjakortti

Koska osallistujia oli lukuisia, käytin hyväkseni arvontakonetta. Listasin jokaisen nimen erikseen (jos samankaltaisia nimiä oli useita, merkkasin nimet osallistumisajankohdan mukaan. Tällä tavoin onnekkaaksi voittajaksi voin julistaa lukijan nimimerkillä Nuokku. ONNEA VOITTAJALLE! Sinä onnekas voisit lähestyä minua sähköpostitse myprojectisme(at)gmail.com (samaisesta sähköpostista, jolla kisaan osallistuit) niin sovitaan palkinnon lunastamisesta tarkemmin.

Kiitos kaikille osallistumisesta ja muistakaa että jokaisella on vielä mahdollisuus tuohon 10% tilausalennukseen BeconfiDentin verkkokaupassa koodilla MPIM.

IMG_0229-682x1024

 

Kaupallinen yhteistyö: Beconfident

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.