Hae
My Project Is Me

iLOVEme-Messut; Kauneutta ja terveyttä

Moi, 

Vierailin eilen Helsingin messukeskuksessa iLoVEme-messuilla, jotka jatkuvat siis vielä tämän päivän ajan. Minulla ei varsinaisesti ole antaa mitään erityistä messutärppiä mutta Fastilla ainakin oli hyvä tarjous proteiinipatukoista; 4kpl 5€. Ja kun tähän aiheeseen päästiin niin toki messutarjouksia löytyi paljon hiustenhoitotuotteista, urheilukeskuksilta, kauneudenhoitotuotteista ja näyttipä Shock Absorberin urheiluliivejä saavan alk. 35€.

IMG_0273 IMG_0274 IMG_0279

Omaltaosaltani tosin tyydyin vain yhteen ostokseen; Vita Liberatan itseruskettavaan. Kokemusta tuotteen käytöstä ei minulla ole mutta innostuin kun eräässä näytöksessä oli kyseistä merkkiä käytetty ja tulos oli äärettömän tasainen ja luonnollinen.

tytöillä oli myös päät mutta ilman julkaisulupaa, tein tökerön rajauksen

päät rajattu tökerösti pois mutta tasainen rusketus näkyy silti

IMG_0322 IMG_0324

Jossain vaiheessa messuhulinaa oli pysähdyttävä kahville Lidlin Superlauantaitarjouspatukan kanssa

IMG_0296

Muutoin eväänä oli matkassa mukana kulkenut banaani ja kyllähän sitä tuli toki maitseltua kaikenlaista pitkin päivää. Mutta ei karkkeja 🙂

IMG_0275 IMG_0288IMG_0291

menisivät karkeista mutta ovat lapsille (ja lapsenmielisille) suunnattuja vitamiineja

menisivät karkeista mutta ovat lapsille (ja lapsenmielisille) suunnattuja vitamiineja

Päivän saldo siis kasa paperia, tuotenäytteitä sekä vain yksi kulutettu kymppi itseruskettavaan.

IMG_0319 IMG_0320 IMG_0321

Lisäksi kävin kalastelemassa totuutta kehonkoostumusmittauksen muodossa Diacorin pisteellä. Mittauksia näytettiin tekevän vähän jokapaikassa ja kaikilla näytti olevan käytössä sama Omronin laite. Itse mittaus ei maksanut mitään ja mukaan sai myös pienen vihkosen omista tuloksista selityksineen. Mittaaja ei tosin osannut sanoa kuinkapaljon imetys ja siitä aiheutuva nesteen korkeampi osuus kehossa saattaa vääristää tuloksia. Ne tulokset, joita en saa kotoa käsin tällä hetkellä olivat viskeraalinen rasva (hyvällä mallilla), lepoaineenvaihdunta 1291kcal (jolloin todellinen kulutus ilman liikuntaa toimistotyöläisellä olisi n.1,5x lepoaineenvaihdunta) sekä kehon luustolihasprosentti (korkea eli siis keskitasoa parempi mutta vähän olisi vielä kirittävää erittäin korkeaan). Lisäksi siis toki tuloksissa näkyi rasvaprosentti ja painoindeksi, jotka nyt molemmat tiedetään normaaleiksi. Vielä olisi siis töitä edessä.

IMG_0325 IMG_0326

Kyllä minä ainakin sain kepeästi koko päivän kulumaan vaikken mitään erityistä hakenut tai tehnyt. Messut siis avoinna vielä tämän päivän jos joku intoutuu lähtemään.

4 kommenttia

 1. Crunches not Cookies kirjoitti:

  Ollaan näköjään tavattu eilen, kun sulta löytyy ice poweria 😀 Olitkohan ständillä just sillon, ku ite olin jossain muuaalla, hööh :/

 2. Tea H kirjoitti:

  Itse olin perjantaina melkein koko päivän kiertelemässä ja erityisesti terveyspuoli oli tänä vuonna mun mieleen 🙂 selvästi näki, että tämän vuoden teema oli superfoodit yms.

  Itselle lähti mukaan shock absorber urheiluliivit (viime vuonna ostin myös), riisiproteiinijauhetta ja sain kaupan päälle sheikkerin, kookosjauhoja, hiustuotteita yms.

  Kävin Monnan stailattavana blogger’s loungessa 🙂
  mittautin verenpaineen Omnian pisteellä ja juttelin ravitsemusterapeutin kanssa, kauneudenhoidon ammattilaispuoli oli kyllä taas huonompi kuin viime vuonna, mutta kokonaisuudessa erittäin hyvät messut 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Oi sinä onnekas – Yritin kanssa bongailla Monnaa mutten nähnyt :/ Sinun messut muuten kuulostavat vielä paremmilta kuin omani 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.