Hae
My Project Is Me

Muuttohuumaa

Vai muuttostressiä? Enpä oikein tiedä. Oma suurin huolenaiheeni muuton kanssa oli tämän kaapin sisältö:

IMG_6241 (683x1024)

Mihin saan kaikki ihanuudet pakattua? Ilman laatikoita menevät toki pienempään tilaan mutta entä sitten jatkosäilytys? Luopuisinko laatikoista ja keksisin jotain muuta – varsinkin kun lupasin että en enää täytä koko eteisenkapistoa kengilläni. Päädyin luopumaan laatikoista ja keksin sitten jatkossa jotain fiksumpaa (ja kaikki ideat otetaan vastaan!). Ai miten niin tästä voi päätellä entisen työpaikkani..

En ole erityisen innoissani ollut uudesta asunnostamme (vuokrasellainen) sillä materialisti-minä on ollut kiintynyt nykyiseen vähän liiankin hyvin. Kaikilla kalusteilla kun on paikkansa ja muuta yhtä turhaa. Noh, nyt kun nykyinen sisustus on tämänlainen niin yhtäkkisesti uusi asunto on alkanut kummasti houkuttaa.

IMG_6256 (683x1024) IMG_6258 (683x1024)

Olen viimepäivät tosiaan ahkerasti siivonnut ja pakannut – sekä ensimmäistä kertaa mielessäni ajatellut että melkein tekisi mieli kirjata nämä urheilusuorituksena HeiaHeiaan 😉 Varsinkin kun tämän muuttohässäkän keskellä on jäänyt muutamia lenkkikertoja välistä. Lenkistä ja urheilusta sensijaan kävi perjantainen lisäpahvilaatikkojennoutoreissu. Kuva nyt ei ole paras mahdollinen kun rattaita ei voinut jättää ilman tukea. Mihin sitä autoa muka tarvitseekaan?

2013-05-17 19.16.27

Tässä muutamia vanhempiakin kuvia autottomasta elämästä.

2013-01-21 18.25.11 2013-04-17 18.12.45

Tänään olisi vielä tarkoitus, tai ainakin ajatus, käydä maalamaassa muutama seinä ja sitten se olisi hetkeksi siinä. Maanantaina muutto ja sitten taas siivoamisen pariin vähän joka asunnossa. On se muuttaminen kyllä kanssa yksi homma vaikka minun tehtäväni on maanantaina pysyä vain poissa kotoa pojan kanssa 😀

Vieläkö sitä pakattavaa on??!

Vieläkö sitä pakattavaa on??!


nojaa..

nojaa..

4 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Itse haluan kyllä laskea muuttosiivoukset/-pakkaamiset/-kantamiset/-järjestelemiset liikunnan puolelle, sillä sen verta hiki tuli eilen muutamassa tunnissa jättimäisiä tavarapinoja karsiessa ja kannellessa 🙂 Mites ruokapuoli muutossa? Meillä on aiemmin muuttojen ajan meinanneet ruuat muuttua pääosin kokonaan take -awayksi/helpoksi pikaruuaksi noin viikoksi ja nyt tarkoitus on jatkaa kotiruualla/suht.terveellisesti loppuun saakka. Olitko tehnyt mitään etukäteisiä ruokavalmisteluja esim. pakastimeen vai sillä periaatteella, että loppuun saakka tehdään kotiruuat tuoreeltaan, laatikoidenkin keskeltä? 😀

  -Lumi

  • jennie kirjoitti:

   Itseasiassa yllättävänhyvin on ruokapuolella mennyt. Se suurin haaste on ehkä ollut epäsäännöllisempi syöminen mutta kun on ollut kunnon ruokaa tarjolla helposti saatavilla, ei mitään mahdottmuuksia ole ehtinyt tapahtumaan. Meillähän tosiaan on ollut ruokaa pakkasessa ja sitten on aina näitä helppoja ja nopeita vaihtoehtoja kuten salaatit.

 2. Pia kirjoitti:

  Itse muutin eilen, kun piti kesätöiden takia vaihtaa paikkakuntaa 3 kuukaudeksi 🙂 Ja itsellähän se muuttostressi poksahti ja olinkin kuin p*rseeseen ammuttu karhu, onneksi mies kuitenkin osaa ymmärtää vaikka riitaa siinä tuli 😉
  Pakkaaminen on ärsyttävää, onneksi purkaminen on nopeampaa puuhaa 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Tämänkö takia minäki olen ollut viimeaikoina niin äkäinen 😀 Purkamista odotellessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.