Hae
My Project Is Me

Lidlin ripsiväri – onko siitä mihinkään?

*Sisältää mainoslinkkejä

Oma tämänhetkinen suosikkiripsarini maksaa jotakuinkin 30€ (Estée Lauder Sumptous Extreme*) ja väistämättä herää pieni epäilys kun toinen maksaa vain kymmenesosan verran. En ihan rehellisesti muista maksoiko Lidlin ripsiväri 2,90€ vai 3,90€ mutta molemmissa tapauksissa se on aika hitokseen paljon vähemmän kuin tuo 30€ hintalappu.

 

Mistä hintaero johtuu?

Hinnoitteluun ylipäätään vaikuttaa useat eri tekijät mutta iso osa hinnasta on varmasti brändäys tuotteen takana. Uskallan väittää, että Estée Lauder käyttää myös moninkertaisesti rahaa erilaisiin tuotekehittelyihin ja tutkimuksiin, vaikka ne eivät suoranaisesti ripsivärimarkkinoita koskisikaan. Tuo käytetty raha, näkyy sitten kuluttajalle myytävien tuotteiden hinnoissa ja sinänsä edullinen ripsiväri hinnoitellaan muuhun brändiin hintaluokaltaan sopivaksi. Toki itse ripsivärin valmistuskustannukset saattavat olla myös korkeammat kuin kilpailijallaan kun lasketaan mukaan nimenomaan brändäykseen, pakkauksen ulkonäköön ja muotoiluun sekä tuotantoon käytetty raha. Mahdollisesti myös käytetyissä ainesosissa voi olla kustannuksellisia eroja mutta puhun tosiaan nyt täysin aiheesta, mistä en sinänsä tiedä faktaksi ja koko tämä kappale perustuu aikapitkälti vain omiin olettamuuksiini ja ajatuksiini.

 

Onko kalliin ja halvan rispivärin välillä eroa käytännössä

Lidlin ripsiväri ei lupaa mitään kuin että se on vedenkestävää. Näin talviaikaan, kun taivaalta voi sataa milloin mitäkin, olen kääntynyt vedenkestävien värien käyttäjäksi ihan puhtaasti käytännönsyistä. Brändiversio taas lupaa paljon ja on ainakin omassa käytössäni lunastanut lupauksensa hyvin. Molemmista purkeista kuitenkin tulee väriä, väri on musta ja levittyy ripsiin eikä karise.

Tämä pieni vertailu on sinänsä hieman epäreilu että itse värien harjaspäät ovat keskenään hyvin erilaiset ja käyttökokemuksen kannalta sillä millaiseen harjaan on tottunut, voi olla merkitystä levittämisen kannalta. Minulla ei tosin ole ollut hetkeen tuota suosikkiani käytössä sillä tykkään kokeilla erilaisia ripsivärejä jos vaikka täydellinen yksilö vielä joskus eteeni osuisi. SItä ei nimittäin tuo Estée Lauderkaan* valitettavasti ole.

Käyttökokemukset

Postauksen kuvista voit katsoa itse lopputuloksen ja tehdä johtopäätöksesi siitä ennenkuin kuin kerron omani.  Alla olevissa ripsivärin lisäksi meikattu kulmat, ei muuta.

Yhdellä harjauksella väriä ei tartu ripsiin mitenkään erityisen paljoa, vaan jälki jää todella luonnollisen näköiseksi ja ehkä hieman epätasaiseksi. Väri ei myöskään kerrostu kauniisti tai lisää pituutta eli jos ripsiin haluaa vain väriä niin tämä tuote on riittävä mutta jos kaipaa volyymia tai lisäpituutta, ei tämä tuote ole kannattava ostos edullisesta hinnastaan huolimatta.  Oma etuni on pitkähköt ripset, jolloin myös heikommalla tuotteella on mahdollista saada näyttävähkö lopputulos. en ehkä kuitenkaan itse ostaisi tuotetta uudestaan kuin vain tilanteessa, missä tarvitsisin hätäapua värittömien ripsien pelastamiseksi ilman korkeita kustannuksia (ts. unohtunut ripsiväri tms). Kenelle voisin suositella? Hätäavuksi kenelle tahansa tai henkilölle, jolle riittää pelkkä tummempi ripsen väri.

4 kommenttia

 1. Eve / Queen of Eve kirjoitti:

  No oho! Wau mikä ero! Mulla ei millään ripsivärillä tule tuommoisia ripsiä!

  • myprojectisme kirjoitti:

   Jep, ne on pitkät mutta värittömät eli tarvitsee todellakin avukseen ripsarin ja mielellään hyvän sellaisen.

 2. Nena Sofia kirjoitti:

  Hyvä arvostelu! Ja vitsit, millaiset räpsyripset sulla onkaan! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.