Hae
My Project Is Me

Oscareiden jäljillä

Moi,

Vaikka tiedä varsin hyvin ettei blogini ole mikään muotiasiantuntijoiden mekka, tai että olisin pukeutujana jollain tapaa tyylikäs tai mielenkiintoinen niin ei se tarkoita ettäkö en olisi kiinnostunut vaatteista. Pitkään olen haalinut omat ostokseni pääsääntöisesti käytettynä ja edelleen olen innokas kirpparikoluaja mutta onhan se vain monta kertaa helpompaa surffata nettikauppojen sivuja lävitse ja vain valita ne kiinnostavimmat vaatekappaleet.

Kun toissayönä jaettiin Oscarit niin pukuloistoa katsoessani totesin hempeiden puuterisävyjen olevan edustettuina monellakin kantajalla. Itsehän olen ollut orastavan kevään aikana yhtälailla romanttinen ja hamunnut kotiini yhtä sun toista vaaleanpunasävytteistä. Viimeisin tilaukseni onkin melkolailla Oscareiden hengessä tehty, vaikkakin ennen tilaisuutta sen laitoin. Ehkä minussa sittenkin on jotain tyylivainua vaikka se harvoin esiin tuleekaan. Nyt vain odottelen tilausta Booztilta saapuvaksi ja toivon niiden olevan päälläni yhtä hyvännäköisiä kuin kuvissa. Edellisestö tilauksestani kaikki paitsi muutamat kengät menivät nimittäin pikapostissa takaisin.

Ilmeisesti ensimmäinen mekko oli niin ihana että se ansaitsi paikkansa kollaasissa oikein kahteen kertaan 😀 Ja koska enhän se olisi minä, elleivät kaikki esitetyt tuotteet olisi olleet jossain alennnuksessa.. Mitä te olette mieltä: Onko blogissa tilaa tällaisille satunnaisille vaatepuole projekteille vai pitäisikö pysytellä tiukasti alkuperäisessä keskiössä?

6 kommenttia

 1. Pauliina.K kirjoitti:

  Mielestäni tämmöiset postaukset tuovat välillä kivaa vaihtelua, vaikka pidänkin kaikista kirjoituksistasi! Kannatetaan siis 😉

  • jennie kirjoitti:

   Ja koska hiljaisuus on myöntymisen merkki niin varmasti välillä tälläistä kepeämpääkin settiä on luvassa. ihan vain jo siksi että ei sitä aina jaksa laittaa kaikkia ajatuksiaan pelkkään treeniin ja ruokaan 😉

 2. Nimetön kirjoitti:

  Juu, vaihtelu ei tee pahaa ollenkaan!! Näistä saa itsekin kivoja ideoita, treenijuttujen lisäksi 🙂

 3. L.ukija :) kirjoitti:

  Moikka, Arvostaisin kovasti jos näistä selkeästi kaupallista yhteistyötä sisältävistä postauksista löytyisi sinultakin merkintä esim bloggauksen alusta niin halutessaan lukija voisi skipata jutun muiden kirjoitustesi seasta. Ei blogiyhteistyössä mitään pahaa ole, kannatan vain läpinäkyvyyttä tälläkin saralla 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kaupalliseen yhetistyöhön liitän aina tiedon sellaisesta, ihan juurikin läpinäkyvyyden ja lukiajystävällisyyden nimissä- Tässä ei kuitenkaan ollut yhteistyöstä millään muotoa vaikka herkästi sellaisen kuvan saattoikin saada.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.