Hae
My Project Is Me

Toisenlaista takapakkia

Moikka,

Onpas nyt inhottavaa kun ei tästä projektin etenemisestä tule yhtään mitään. Nyt kun olisi mieleltään taas valmiina jatkamaan niin sitten nousee kuumetta 🙁

Maanantaina vielä tsemppasin ja kävin kävelyllä jne vaikka olo oli jotenkin hömelö. Tämä sitten kostautui kokonaan jo silloin maanantai illasta akaen kun nousi kuume. Eilinen menikin sitten jo ihan vain täysin maatessa kotona. Tänään olo onneksi tuntuu jo paremmalta(ainakin nyt vielä heti herättyä) mutta aion ainakin tämän päivän levätä.

Josko olo huomenna olisi sen verta kykenevä että pääsisi taas normaalielämän pariin.Tarkoituksenahan olisi päästä tekemään sitä Jillian Michaelsin six week sixpack – dvd:tä On muuten hassua että vaikka ei juurikaan ole syönyt kulunen kahden päivän aikana (olen oikeasti ollut sen verta huonovointinen ettei ruoka todellakaan ole maistunut) niin olo ei tunnu yhtään kevyemmältä esimerkiksi sunnuntaihin verraten. Kait se sitten vain on se urheilu mikä luo sitä hyvää oloa koko kroppaan.

Toivottavasti pääsen taas pian jatkamaan projektin parissa!

kuva:

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Mun oli pakko tulla jättämään kommentti kun on monta kertaa pitänyt mutta aina se on jäänyt. 😀 Tää ei kyllä varsinaisesti liity tähän postaukseen juuri mutta näin yleisesti, sun blogi on tosi inspiroiva mun mielestä. 🙂 Kirjotat tosi rehellistä tekstiä, ja on ”ihana” huomata, että ei ole ainut joka joskus repsahtaa. Ja senkin jälkeen voi aloittaa aina uudella innolla ja puhdilla terveellisemmin. 🙂 Sulla on myös todella kiva kroppa, ja näkee hyvin, että urheilet. Eli keep going vaan ja paljon paranemisia!

  2. jennie kirjoitti:

    Kiitokset Anonyymi sinulle viestistäsi:) Mielestäni on tärkeää olla rehellinen jos/kun tämäntyyppistä blogia pitää. Suurimmalla osalla meistä näitä repsahduksia varmaan sattuu ja minä en missään nimessä ole mikään poikkeus. Olen todella otettu siitä että bogistani on ollut sinulle iloa ja tukea. Toivotaan että on vielä jatkossakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.