Hae
My Project Is Me

Vertailun vuoksi

Moi,

Minulla on paha tapa verrata itseäni itseeni. Nytpä siis eilen otettujen uusien kuukausikuvien innostaman aloin, tottakait, vertaamaan kuviani aiempiin olemassa oleviin otoksiin.

Ei varmaan ole jäänyt kenellekään epäselväksi etä itseni oma idoli olen ollut minä kesällä 2010. Ihanainen ystäväni minulle vinkkasi kuitenkin että näytän hänestä tällä hetkellä pienemmältä kuin silloin ja pakkohan se oli kaivaa faktaa esiin. Kuten siis mainitsinkin niin lukujen lomassa olen pienempi nyt kuin tuolloin mutta olo ei kuitenkaan tunnu yhtä timmiltä kuin kesällä 2010. Jokatapauksessa, kaivoin siis faktaa tämän ystäväni ajatuksen varmistamiseksi ja kappas, nyt kun asiaa tarkastelee niin kyllähän sitä ihan rehellisesti on kapeamman näköinen tällä hetkellä. Siltikin väitän, itsepintaisesti, että vatsalihakset ovat olleet paremmin esillä tuolloin 2010. Uskon että se johtuu lähes yksinomaa siitä että silloin vatsanseudulla ei ollut nykyisenkaltaista ylimääräistä ihoa (tai ainakaan en ollut koskaan huomannut).

Jos vastaavasti taas vertaan kuukauden takaiseen otokseen, eli lokakuun alun kuvaan niin ero ei keskenään ole kovin suuri vaikka muutosta on reilu kolme kiloa ja viisi senttiä. Toivotaan että se on sitä vetäytyvää ihoa 🙂 Pakko tähän väliin muuten mainita että hieman pelolla odotan että mitä rinnoilleni tapahtuu imetyksen loputtua. Olen nimittäin kuullut useammaltakin taholta että vaikka sitä ei tässä vaiheessa uskoisikaan (kun rinnat ovat sii jo pienentyneet reilusti alun turvotuksen jälkeen) niin ne pienenevät edelleen imetyksen loputtua. kohdallani jäljelle jää varmaan vain nahkapussit kun laihdutettukin on alle raskautta edeltävien mittojen. No, se on sitten sen ajan murhe.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.