Hae
My Project Is Me

Epäsuositut Mielipiteeni

Epäsuosittuja mielipiteitä listataan aina toisinaan eri blogeissa ja ainakin minusta ne ovat ihan hauskaa, sekä usein myös mielenkiintoista luettavaa. Tänään saatte tutustua minuun hieman eritavalla kun listaan omiani.  Saa nähdä onko siellä ruudun toisella puolen ketään, joka ajattelisi mistään samoin vai ovatko ne tosiaan niin epäsuosittuja että olen ihan yksin mielipiteideni kanssa.

Kaikkien kehuma Tangle Teezer on maailman surkein harja. En vain ole koskaan ymmärtänyt sen saamaa suurta suosita sillä omaan tukkaani (ja jopa meidän keskimmäisen) siinä olevat harjakset ovat aivan liian pehmeät ja lyhyet. Hiuksen pinnan sillä saa kyllä silitettyä mutta takkuja ei pois, ei sitten millään.

Pidän pensasmustikoista. Olkoonkin että niiden ravintoarvot eivät varmaankaan ole lähelläkään oikeaa mustikkaa mutta tykkään niiden rakenteesta. Tykkään myös siitä että ne eivät sotke ja kyllä, tykkään myös niiden mausta.

En voi sietää suklaan ja marjojen yhdistelmää. En ikinä lisää minkäänlaista marjamelbaa ihanan rikkaan suklaaunelman päälle vaikka se kuinka siihen herkkusuiden mielestä sopisi.

En yhtään ihmettele että sitä sanotaan että nainen on kauneimmillaan raskaana ollessaan sillä vauvavatsat ovat kauniita. Jokin siinä pyöreässä pallomahassa vain on niin sanoinkuvaamattoman kaunista sekä toki tavattoman ihmeellistä.

Vauvavatsoista puhuttaessa voin kait myöntää samantien että tykkään myös itse odotusajasta. Todella moni tuntuu valittelevan raskausaikana tukalaa olotilaansa mutta minusta se on aivan ihanaa aikaa. Toki täytyy muistaa että kaikki raskauteni ovat olleet (onneksi!) vaivattomia ja olen niistä senmyötä voinutkin nauttia. Tykkään siis olla raskaana.

Tämä ei varsinaisesti ole mielipide, vaan enneminkin sen puute, mutta en osaa sanoa että pidänkö enemmän kissoista vai koirista. Ihmiset tuntuvat herkästi jakautuvan joko koira- tai kissaihmisiksi mutta minulla ei ihan oikeasti ole mielipidettä kumpaankaan suuntaan.

Ovatko nämä epäsuosittuja mielipiteitä vai löytyykö joku, joka on kanssani samaa mieltä?

6 kommenttia

  1. Sussu kirjoitti:

    Kaikesta samaa mieltä, paitsi tangle teezer toimii mulla! ?

  2. Anna kirjoitti:

    Pensasmustikat <3

  3. sara kirjoitti:

    En kestä! ;D Oon melkeen kaikesta samaa mieltä! 😀 Paitsi koirista kyllä tykkään ehottomasti enemmän kuin kissoista 😀 Nyt olen raskaana ja voin allekirjoittaa ainakin tähän asti, että raskaana olo on ihanaa. Reippaasti yli puolen välin nyt, toki lopussa voi mieli muuttua, mutta tähän asti ollut ihanaa ;D Ja ainut suklaamarjayhdistelmä mitä voin syödä on Fazerin marjasuklaa 😀 Mutta mitkään suklaakastikkeet ei mielestäni kyllä sovi marjojen päälle!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.