Hae
My Project Is Me

Hatunnostoni

Kaikille äideille ja iseille, jotka saavat ulkoiletettua lapset ja koirat! Pääsin siis sunnuntaina kokemaan tätä riemua ensi kertaa elämässäni kun sain yhtäkkisen puhelun ulkoiluttaa äitini koiraa. Minusta jo yhden koiran ja innokkaan pikkutaluttelijan  (satunnaisen hyvin auratut tiet huomioiden) tämä oli jo tarpeeksi haasteellista. Mietin vain mielessäni että miten ihmeessä toiset pystyvät tähän päivittäin, useita kertoja päivässä, ja vielä useamman koiran kanssa. Kolme varttia oli oikein riittävän tuntuinen matka minulle.

Sunnuntaiaamulla oli alla myös pulkkalenkki, joskin siinävaiheessa tiet olivat vielä täysin auraamaatta. Pieni matka, suuri tuska. No pain, no gain – vai miten se nyt menee.

Näistä koostuivat sunnuntaiurheilut vaikka lisäksi mukana oli kolme yksittäistä vartin kävelymatkaa sekä puolen tunnin lumityöt. Lumitöitä mietin kuuluvatko heiaheian-liikuntasuoritusten piiriin vai eivät. Ajallisesti (30min) sekä sykettä nostavasti kuuluisivat mutta luokittelin sen silti mielessäni arkiaskareeksi (joskaan minun ei lähtökohtaisestsi kerrostaloasukkaana tarvitse murehtia lumitöistä). Muutoin viikkoliikunnat koostuivat seuraavasti:

Taas kerran noin 7h, kävelyt mukaan luettuna. Aiemmin mainittua dancetonen Afroa tuli aina silloin tällöin kokeiltua vähän mutta yhtäjaksoisena treeninä se ei päässyt listoille keskiviikkoa lukuunottamatta. Omalla kohdallani haasteena on talon pienempi tanssija, jonka liikehdintä keskittyy lähinnä kyykkyihin ja pyörimiseen äidin käsistä kiinni pitäen. Tätä jaksetaan hetki, kunnes pitäisi taas keksiä jotain muuta. Näin siis sujui viimeviikko, mitä liikuntaan tulee. 

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Hei! Onko tuo Vuosaaresta? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *