Hae
My Project Is Me

Liikunta ei laihduta

Liikunta ei laihduta ja minä olen siitä mielestäni aika hyvä esimerkki. Liikun viikkotasolla vähintäänkin kohtalaisesti jollain mittapuulla jopa paljon. Salilla käyn kolmesti, lenkillä (juoksemassa tai kävelemässä) 3-6xviikossa ja yhden kerran myös cheerleadingissa. Lisäksi pyrin hyötyliikkumaan. Ja silti, jos en ole tarkka tai kiinnitä valintoihini ruokalautasella huomiota painoni nousee. Tämä siis siitäkin huolimatta että syön ihan tavallista arkista kotiruokaa, eli en elä pelkällä take-awaylla tai hampurilaisilla. Tässä alla yksi mun etäpäivien lempparilounaista eli munakaswrap.

Liikun koska haluan

Vaikka liikunta ei laihduta, liikun silti. Ja aion liikkua jatkossakin. On varmasti ollut aikoja kun liikkuminen on ollut minulle tapa pyrkiä lisäämään energiankulutusta. Jos se kuitenkin olisi ainoa syy liikkua, olisin varmasti lopettanut jo aikaa sitten. Liikun koska haluan liikkua – se on minulle jo jonkinlainen tapa. Taisin kerran jossain mainitakin että mietin yhtenä aamuna salille lähtiessäni että miksi oikeastaan lähden kun en tavoittele sillä sen enempää mitään. Totesin että lähden koska niin nyt vain teen. Se on vähän kuin hiusten harjaaminen, ei sitä tule kyseenalaistettua mutta silti se tapahtuu.

Liikunta tukee myös painonhallintaa

Mutta kyllähän liikunta myös tukee painonhallintaa. Liikkuminen vaati energiaa, mikä taas tarkoittaa että se lisää päivittäistä kulutusta. Liikunta lisää myös hyvää oloa, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Liikkuminen on oikeastaan aina hyvä vaihtoehto vaikka se ei suoraan vaakalukemassa näkyisikään. Siitäkin siis huolimatta että liikunta ei laihduta, olen tänäänkin käynyt aamusta salilla. Tämä alla oleva kuva siltä reissulta.

Aiheesta enemmän kiinnostuneille niin joitain aikoja sitten on samalla otsikolla julkaistu myös  artikkeli heasrissa ja tästä blogistakin löytyy samalla otsikolla postaus, omasta mielestäni ei-niin-kovin-kauaa-sitten kirjoitettuna, mutta päivämäärä sanoo sen olevan vuodelta 2015. Tämä todistakoot myös sen että vaikka itsestä välillä tuntuu että mainitsee samoista asioista usein niin totuus voi kuitenkin olla toinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *