Hae
My Project Is Me

Kotilaihduttamisesta

Moi,

Joskus löydän itseni ihailemasta kaikenmaailman julkkisäitejä, joiden kilot tuntuvat vain katoavan mytisesti muutamassa päivässä synnytyksen jälkeen. Sama koskee oikeastaan ketä tahansa julkkikisa, jotka hoikistuvat nopeasti. Sitten ajattelen mielessäni että ”hyvähän hedän on kun joku tekee ruuat valmiiksi jne”.

Samoin joku voi ajatella minusta; ”hyvähän tuon on laihdutella kun sillä on kaikki aika maailmassa kun ei tarvitse töissä käydä tai nauiskella palaveripullia”.

Myönnän että siitä on minulle etua että olen kotona, koska minulla todellakin on kaikki aika maailmassa ja töistä  ei tarvitse murehtia. Kolikolla on kuitenkin kääntöpuolensakin, ainakin minun kohdallani. Ehkä kyse on huonosta itsehilinästä mutta kotona tulee herkästi ”napsittua jotain nopeaa” ruuanlaiton yhteydessä tai silloin kun ei ole muutakaan tekemistä. Lisäksi minulla tosiaan on tuo pieni seurankaipuinen poika, jonka tarpeet menevät omieni edelle. Näin ollen säännölliset ruokailuvälit ovat osaltani unelma vain. Tämä taas kerran johtaa siihen että tulee helposti napsittua jotain pientä kunnon ruuan sijasta.

Liikunnan saralla taas päivittäiset lenkit onnistuvat kyllä mutta ”aikuisten liikunta” onkin sitten toinen juttu. Poikaystävän epäsäännöllinen työaika tuo omat haasteensa sekä imeväinen itse. On hassua ajatella että en ”pääse” harrastamaan vaikka ajasta i olekaan pulaa.  Lisäksi, jälleen kerran, omaa saamattomuutta voidaan syyttää siitä että kotona ei vaan tule treenattua samalla tavalla kuin jos menee ohjatulle tunnille muiden käskytettäväksi.

Olenkin tyytyväinen että päivittäisestä lenkkeilystä on tullut rutiini. Lisäksi tosiaan vatsoja ja ojentajia on tullut treenattua kotona lähes päivittäin mutta tämä kuitenkin vaatii vielä vähän asennoitumista että ne tulee oikeasti tehtyä 🙂 Pitäisiköhän ostaa joku kotijumppa-DVD? Auttaisikohan se tsemppamaan kotona..

Tulipa aikamoinen tilitys vaikka selkeästi tuloksiakin on saatu aikaan, kuten kuvasta huomaa. Kuvassa siis kesällä vilasta ostamani kynähame, joka silloin mahtui päälle juuri ja juuri (ja mielellään vatsaa litistävien alushousujen kanssa) ja on nyt hieman liian iso..

Oli tähän alempaan kuvaan pakko kääntyä hieman taaksepäin. jotta hameen suuruus tulee esiin kun tuo kamera nyt on mitä on. Niin ja hame EI ole venyvää materiaalia 😀

(niin ja tulin lenkiltä jokin aika sitten, siitä tuo urheilutoppi)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.