Hae
My Project Is Me

Eka viikko takana; Ripped in 30, Taso 1

Moikka,

Ensimmäinen viikko neljästä on suoritettu kunnialla ja odotankin innolla myös tulevaa, lähinnä vaihtuvan jumppaohjelman myötä. Kaiken allaolevan sijoittuminen viikkoaikatauluun ei tuntunut edes tiukalta ja en voi olla muuta kuin tyytyväinen omaan suoritukseeni.

Kävelylenkki vaunujen kanssa (min 30min): Päivittäin

Oma lenkki (hölkkä): Kahdesti

RippedIN30: Kuudesti (lepopäivä perjantai)

Venyttely: Päivittäin

IMG_9216

Todistetta siitä että jossei muuta, niin hikoiltu ainakin on!

Keskittyäkseni enemmän tuohon dvd-osioon (Ripped in 30) niin ei se jumppailu ihan kevyeltä tuntunut, vaikka jossain vaiheessa väitinkin sen olevan ”helpompaa kuin muistin”.  Hiki nimittäin tuli ihan yhtälailla niin ensimmäisenä, kuin viimeisenäkin päivänä. Ykköstaso sisältää kokolailla paljon perusliikkeitä ja kuten Jillian Michaels itsekin asian ilmaisee, on ensimmäisen viikon suurimpana tavoitteena hallita perusasiat. Mitä tasosta yksi sitten jäi erityisesti mieleen..

Vatsalihasliike, jossa maataan selällään jalat ja hartiat irti lattiasta. Staattinen pito meinasi selättää minut ensipäivinä vaan sujuu nyt jo paremmin.

IMG_9354

Yleishyvä lämmittelyliike, joka alkaa kädet ylähäällä ilmassa. Kurotus alas, kyykky, kädet takaisin ilmaan ja nosto alkuasentoon.

lämmittely

Inhokkiliikkeeni, sivukyykky ja nosto eteen. Ainoa liike, jota en vain saa tehtyä kolmen kilon painoilla kunnolla ja siksi käytössä pikkupainot.

IMG_9363

Ruokavaliopuolella olen myös tyytyväinen. Paluu arkeen oli yllättävän kivutonta loman jälkeen ja helppoa se oli myös lauantaina, perjantaisen fuskupäivän jäljiltä. Ehkä joku muistaakin että mainitsin syyskuulle osuvan kaksi poikkeuspäivää ja näistä toinen oli tosiaan perjantai, jonka vietin hyvän seuran ja ruoan parissa ystävien kesken. Ja kyllä . minä söin alkupalat, pääruoan ja vielä jälkiruoankin. Yhtään kuvaa perjantailta ei ole sillä pakkasin mukaan kyllä kameran mutten muistikorttia 😀 Puhelimellanihan ei saa hämärässä kuvankuvaa, joten tyytyminen on tähän bussipysäkkiotokseen

WP_20130913_009

Niin, ja onhan tämä, jossa olennaisena osana siis käsivarteni taustalla :D

Niin, ja onhan tämä, jossa olennaisena osana siis käsivarteni taustalla :D, todellisuudessa siis pyynnöstä alkoholiton juomani joka ei kalvennut muiden joukossa

Tulevaa viikkoa odotan painolukemalla 59,5kg, joka on siis 1,4kg vähemmän kuin loman jälkeen. Nesteet ne ovat lähteneet kiertoon mutta iyhtäkaikki minulla on ihan voittajaolo!

IMG_9367

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *