Hae
My Project Is Me

Jäätelönhuuruinen viikko

Moikka,

kun hartia/selkäseutua alkoi kiristää jossain liikkeessä vaikka olin toisin kuvitellut. Ainakin nyt on entistä parempi syy keskittää liikkuvuusharjoitteluun pelkän tehoilun sijaan.

IMG_8051

IMG_8024

liikutRuokavaliopuolesta sanottakoon heti ensimmäisenä että gluteeniton koekausi koki kaatumisen helpomman elämän edessä ja leipä luikerteli takaisin kuvioihin vaikkei sitä pääaterioilla näkynytkään.  Kaksi viikkoa on luonnollisesti liian lyhyt aika kerätäkseen kasaan mitään mullistavia olomuutoksia mutta ehkä vatsanseudun turvottelut olivat tuona aikana vähäisempiä kuin yleensä. Ne eivät valitettavasti kadonneet kokonaan eli ei se gluteenittomuus yksin ole oikotie litteämpään mahaan. Saattaa kuitenkin olla että jatkan kokeilua sillä jos ollaan rehellisiä niin pienellä vaivalla ja valmistelulla sen toteuttaminen on kuitenkin aika helppoa. Todennäköisesti gluteenittomuus kaipaa kaverikseen vielä jotain lisää mutta mitä niin se jää selvitettäväksi. Ja saattaahan olla että “sen jonkin” löytäminen itsessään riittää.

IMG_7993

Kukkakaalipizzaa Fuel Food- ohjeilla

IMG_7928 IMG_7939 IMG_7945 IMG_7948 IMG_7980

Kyllä, Subin salaatti

Kyllä, Subin salaatti

Ja jep, sitä itseään eli makaronia ja jauhelihaa

Ja jep, sitä itseään eli makaronia ja jauhelihaa

Gluteenin ohella lautasella näkyi jotain muutakin mielenkiintoista, nimittäin jäätelöä ja salmiakkia. Nämä kaksi herkkua himottivat ihan hirmuisesti pitkin viime viikkoa mutta onneksi se himotus alkaa olla jo takanapäin. Tämä oli pitkästä aikaa jotain ihan järjetöntä ja käsittämätöntä. Sinänsä harmittaa että tämä vastustamaton herkkuhimo osui juuri viime viikolle vatsalihashaastettani koskien. Nyt ne parhaat tulokset taitavat jäädä viidennelle viikolle mutta kuten kuitenkin sanottu niin tulen palaamaan aiheeseen vielä erikseen.

IMG_8062

Ei siis suinkaan se viikon ainoa annos..

Edelleen jatkan lomaani Heinolan aurinkoisissa maisemissa ja juuri tänään ajattelin etten taida lähteä kotiin ollenkaan..

IMG_8121

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.