Hae
My Project Is Me

Käsifiksaatio

Moi,

Minulla on viimeaikoina ollut joku suunnaton vimma treenattuihin käsivarsiin. Ei siis sillä ettenkö aina olisi pitänyt kiinteistä käsivarsista mutta viimeaikoina tämä osa vartalosta on saanut osakseen ihan erityistä huomiota. En todellakaan tiedä mistä se johtuu.

Hyvä esimerkki tästä on kun katsoin tuossa jonain viikkona telkkarista mm. Cameron Diaz:n tähdittämää elokuvaa Tapahtui Vegasissa – en nähnyt elokuvassa sitten mitään muuta kuin Diazin upeassa kunnossa olevat kädet.

kuva: http://munfitnessblog.com/how-to-build-body-like-cameron-diaz/

Olen jo jonkun aikaa hehkuttanut myös Jillian Michaelsin treenattua ulkomuotoa, jollainen nyt toki pitää hänen ammattivalinnassaan ollakin. Jossain vaiheessa olin vielä sitä mieltä että tämä olisi liikaa lihasta minun makuuni mutta niin se mieli muuttuu.

 

kuva: http://twinpossible.com/jillian-michaels-shocking-statement-about-pregnancy-i-dont-want-to-ruin-my-body

Liika on kuitenkin liikaa enkä todellakaan halua kuuluisia ”Madonna-käsiä”, vaikkakin jos nyt pitäisi valita Levottomien käsien (termi jonka olen lanseerannut kaveripiirrissäni kuvissa lässähtäneille käsille) ja Madonnan välillä, niin enköhän sen Madonnan valitsisi. Pelkoa nyt tästä ei kuitenkaan ole ellei jostain yhtäkkisesti pärähdä ilmoille tutkimus että salaatin syönti kasvattaa  lihakset yhdessä yössä 😀
Haluaisin siis sellaiset kauniin kiinteät käsivarret, jotka ihan  lepotilassakin näyttäisivät edes jokseenkin treenatuilta. Itselläni on toki vielä matkaa maaliin melkoisesti mutta tulossa ollaan!


 

2 kommenttia

  1. Mimmu kirjoitti:

    Mä voisin melkein ottaa noi sun kädet käsi-ihanteekseni 🙂 Juuri sopivasti lihasta, mutta ei liikaa. Mielipiteet tosiaan on erilaisia, mun makuun Cameronin kädet näyttää vähän liian lihaksikkaille..

  2. jennie kirjoitti:

    Mimmu: Ihanaa toimia jollekkin innoittajana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.