Hae
My Project Is Me

Valmista alle vartissa: Kana-Nuudelikeitto

Kokkailen keittiössä pääsääntöisesti kahdella metodilla: Pitkään ja kokeellisemmin tai pikaisesti ja helposti. Vaikka nyt kotonaolotunteja usemmalla meistä tulee tavanomaista enemmän, on varmasti edelleen myös niitä hetkiä kun huomaa nälän yllättäneen eikä tarjolla ole mitään valmista. Onneksi on olemassa muitakin ratkaisuja kuin alkaa puputtaa pelkää leipää, vaikka toisinaan ruokaisa leipäkin voi olla vaihtoehto.  Ja tästä sainkin idean alkaa kirjata ylös postaussarjaa Valmista alle vartissa.

Valmista alle vartissa – postaussarja tulee pitämään sisällään yksinkertaisia ateriavaihtoehtoja, jotka nimensä mukaisesti valmistuvat äärettömän nopeasti. Tänään on vuorossa postaussarjan ensimmäinen osa, minkä reseptin pariin olen vuosien varrella turvautunut useampaankin otteeseen.

 

 Nopea Kana-Nuudelikeitto

1 pkt pikanuudeleita

1pkt maustamattomia broilerinsuikaleita

pakastekasviksia

 

Kuumenna kaksi keittolevyä. Ruskista toisella levyllä paistinpannulla broilerit ja laita toiselle keittolevylle kattilaan vettä. Lisää kiehuvan veden sekaan nuudelin mausteet sekä nuudelit ja kypsennä.  Jos haluat useamman annoksen, kaada kypsennetyt broilerinsuikaleet kattilaan ja lisää makusimukaiset jäiset pakastekasvikset.

Vaihtoehtoisesti, kokoa annos lautaselle latomalla ensin jäiset pakastekasvikset, minkä päälle haluamasi määrä kypsennetyttyjä nuudeleita sekä keitinvesi ja lopuksi kypsennettujä broiereita. Ja näin sait valmista alle vartissa.

valmista alle vartissa: kana-nuudelikeitto

Kurkkaa myös toinen supernopea kanakeittoresepti sekä leipäohje, mikä valmistuu minuutissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.