Hae
My Project Is Me

Glitteriviikonloppu

Tämä viikonloppu sisältää strasseja, kimalletta, upeita hiuksia ja ruskettuneita varatloita niin paljon etten edes lähde kilpailemaan lukijoista kaikkien NFE (Nordic Fitness Expo) kuvien ja koosteiden kanssa. Itselläni ei valitettavasti ollut mahdollisuutta kyseiseen tapahtumaan osallistua joten tyydyn seuraamaan sivusta. Koska viikonloppu kuitenkin sisältää kaikkea kaunista, päätin minäkin pysytellä ajan hengessä mukana ja esitellä tarkemmin viikontakaisessa blogigaalassa jalassani olleet ihanuudet.

P1090382

P1090386

Biancon täydellisellä leikkauksella varustetut mustat korkokengät ovat palvelleet minua lukuisissa juhlissa. Leikkauksen lisäksi ihastuttava yksityiskohta on hopeinen korko. Malli on valitettavasti vanha, ajalta jolloin Biancolla työskentelin, eikä siis saatavilla. Vastaavanlaisiinkaan en ole törmännyt mutta jos sieltä ruudun takaa löytyy joku, joka osaisi vinkata niin kommenttiboksi on vapaana.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.