Hae
My Project Is Me

Punahilkka

Kaikki blogiani yhtään kauempaa seuranneet lukijat eivät ole voineet välttyä punaiselta Helly Hansenin takilta, joka on esiintynyt jopa bannerissa. Takki on palvellut minua viisi (vai jopa kuusi) vuotta ja näistä ainakin kahden viimeisen ajan on tarkoituksenani ollut luopua siitä. Kunto on vuosien kuluessa jo päässyt huonoksi eikä materiaali ole enää aikoihin ollut vedenpitävä tai edes tahraton.

P1160902

P1170363

Laatu kuitenkin maksaa enkä vain ole raaskinut sijoittaa tarvittavaa summaa uuteen takkiin varsinkin kun olen etsinyt sitä täydellistä yksilöä. Täydellinen takki olisi materiaalina pehmeä, mielellään vuoreton tai vuori ei saisi ainakaan olla verkkoversio. Vetoketjujen tulisi ehdottomasti olla teipatut ja materiaalin muutoinkin vedenpitävä sekä hengittävä (HH kesti uutena jopa suihkun). Onhan tässä vaatimuksia…

Täydellistä takkia ei vieläkään ole löytynyt mutta Helly Hansen on nyt vaihtunut Haglöfsiin ja riittävän hyvään vaihtoehtoon. Takki löytyi Budget Sportista tarjouksesta (90€) ja siitä sai vielä 30% hinnasta pois Plussatarjouksena. Vedenpitävyys, teipatut vetoketjut ja hengittävyys ovat hyvät eikä (verkko)vuorta ole mutta…  Mutta materiaali on kuoritettua kangasta, joka kahisee liikkuessa. Lisäksi sivutaskut voisivat olla kivat mutta kaikkea ei kait aina voi saada – varsinkaan jos ei ole valmis sijoitttamaan takkiin pientä omaisuutta. Siinä missä en viisi vuotta sitten ollut aivan varma takin pussimaisesta mallista niin tyyli muuttui selkeästi omaksi ja hyvin samankaltaiselta näyttää vuoden 2016 päivitys.

P1170445

P1170431

P1170424

P1170419

 

 

 

6 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Kivan näköinen, niin uusi kuin vanhakin takki! 🙂

  Mustakin on tullut kamalan pihi jos itselle pitäisi ostaa jotain. Haluaisi panostaa laatuun mutta ei raaski. Lapsille kyllä panostaa ja niin pitääkin mutta itselle se ostaminen on hankalaa.
  Alennusmyyntejä odotellessa josko itsekin panostaisin!

 2. Marissa kirjoitti:

  Nätti uusi takki. Tosi hyvältä näyttää! 🙂

  Mulla on hei ikävä sitä sun edellistä banneria. Muistan, kun ekan kerran näin sen ja heti ajattelin, että onpas tosi upea. Nyt jo monet kerrat miettinyt, että onpa harmi kun vaihdoit sen pois. Pakko sanoa, kun tää on ehkä kymmenes kerta kun mietin sitä 🙂

  Kivaa viikkoa sinne ja terkut Itävallasta! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Oot Marissa ihana kun ehdit sieltä maailmalta kirjoittelemaan <3 <3 <3 <3 Teillä on kyllä niin mahtava seikkailu meneillään ja on onni saada seurata sitä 🙂

   Sitä mammabanneriako tarkoitat? Kiitos, eikait tässä muuta voi siihen sanoa.

 3. Lemmi kirjoitti:

  Vaikka vaihtoehtoja on lukumattomia määriä niin silti ”sen oikean” vaatteen löytyminen on työn ja tuskan takana. Mutta todella hyvältä näyttää uusikin takki! Toivottavasti sille tulee käyttövuosia monen monta ja palvelee sinua hyvin 🙂

  • jennie kirjoitti:

   ja mitä paremmin tietää, sitä vaikeammin sitä oikeaa tuntuu löytyvän 🙂 Takki on osoittautunut lyhyellä käyttöajallaan hyväksi eikä kahinakaan haittaa. Vielä pitäisi suihkuun uskaltautua testaamaan vedenpitävyyttä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.